16 жовтня відкрився ще один гастро-бутик від МХП. Гості відкриття першими оцінили сервіс магазину, отримали подарунки, спробували авторську шаурму, а діти протестували ігри у VR-окулярах та взяли участь у розіграшах призів.

15

«Магазин, який відкривається з турботою», — так зазначають у самому «М’ясомаркеті», і говорять про новий гастро-бутик відвідувачі. Перші дві точки у Черкасах вже завоювали прихильність містян, тому на відкриття третьої крамниці люди приходили, як на свято до старого друга. Однак «М’ясомаркет» продовжує вражати.

«Цей «М’ясомаркет» поєднав у собі формат гастро-бутиків від МХП і місця, куди можна зайти перекусити корисною шаурмою. Як би це дивно не звучало, але шаурма тут дійсно корисна! У ній немає капусти, картоплі фрі чи майонезу. Виключно якісне м’ясо, свіжа зелень та овочі, авторські соуси від МХП. Виходить дуже корисно й смачно! Усі, хто вже спробував, діляться, що після нашої шаурми немає відчуття важкості. І це дуже добре!» — розповів на відкритті Артем Шемет, директор ТОВ ТД «Черкасириба», який координує роботу «М’ясомаркетів» у Черкаській області.

Готувати шаурму в «М’ясомаркеті» у Черкасах, як і по всій Україні, будуть за єдиним стандартом якості від МХП. Для майстрів-шаурмистів проводять спеціальні навчальні курси при Döner Market у Києві. Основний секрет рецептури — свіжі продукти, якісне м’ясо та ніяких зайвих інгредієнтів. Поки що таку здорову шаурму пропонує лише «М’ясомаркет».

14

Черкащани вже звикли, що у «М’ясомаркетах» можна знайти те, чого не пропонують жодні інші магазини. Гості відкриття ділилися, що приходять до гастро-бутика не вперше. Лише тут є настільки великий вибір м’яса, можна знайти такі рідкісні групи товарів як свіжі тушки перепілок і кроликів, підготовлене до приготування м’ясо — наприклад, курячі стегна без кісток.

Крім м’яса «М’ясомаркети» пропонують і широкий вибір супутніх товарів: хліб, бакалію, овочі, фрукти, соуси, вино. Про це так говорить Артем Шемет:

«Наш формат ближчий до магазинів формату «біля дому», ніж до звичайної м’ясної лавки. Ми намагаємося забезпечити це місце усім необхідним, аби люди дорогою додому могли купити все, що треба до столу. Це своєрідний мінімаркет, де кожного гостя знатимуть особисто».

12

Мережа «М’ясомаркетів» пропонує гостям новий рівень сервісу: замість продавців за прилавками у залі працюють м’ясні сомельє. Вони тут не тільки для того, щоб допомагати з вибором. М’ясні сомельє підкажуть, який соус/вино/гарнір краще смакуватиме до конкретного шматочка чи, за потреби, замаринують м’ясо для клієнта просто в магазині.

«Це не продавці. Це гастро-консультанти й неофіційні шеф-кухарі ваших сімей. Вони тут саме для того, аби ви могли звернутися з запитанням: “Чим мені сьогодні здивувати рідних?”», — поділився на відкритті в Черкасах 16 жовтня Дмитро Морозов, керівник управління по роботі з франчайзі в МХП.

Мета «М’ясомаркету» — показати людям новий рівень сервісу та подарувати абсолютно інший досвід гастро-шопінгу. Тут турбуються про кожну деталь: від якості продуктів і чистоти в приміщенні, до того, щоб гості з дітьми також приємно провели час. Аби малюки не нудьгували, а батьки могли спокійно зайнятися шопінгом, тут є зона з VR-окулярами. Діти можуть пограти на віртуальних музичних інструментах, поки батьки зайняті покупками.

13

Таку турботу МХП та партнери-франчайзі вже поширюють у трьох магазинах в Черкасах за адресами:

вул. Благовісна, 269/16;

вул. Чорновола, 52/1;

вул. Добровольського, 5/1.

Загалом «М’ясомаркетів» у Черкасах планується не менше семи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #6 Volodymyr Rebel 18.10.2020 09:00
Люди,не їжте червоного м'яса - вас чекатимуть інфаркт та інсульт,переход ьте на їжу японців-довгожителів - рибу з рисом та фрукти-овочі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Антон 17.10.2020 22:38
Це панахида- у черкащан вкрадена ще одна площа чи сквер. Але всьому прийде час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Степанич 17.10.2020 15:32
Что лучше? Курица заводская от "Нашей Рябы" или курица с базара от мелких фермеров?
p.s. так магазин или бутик? или маркет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ЮЗР 17.10.2020 13:54
Теперь пора Бухломаркет открывать 8) Карантин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Зінченко 17.10.2020 12:56
в районі к-т Мир щось забагато м'яса.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ЗЮ 17.10.2020 11:24
Радость то такая!!снова мясо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100