Заступник голови Миколаївської обласної організації Партії регіонів, народний депутат Сергій Майборода претендує на посаду керівника Черкаського обласного виборчого штабу Партії регіонів. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

Однак в Черкаській обласній організації Партії регіонів це питання не дуже хочуть коментувати. Так заступник голови з питань ідеологічно-пропагандистської та політичної роботи Юрій Лега переадресував журналіста на першого заступника голови Миколу Тимошенка.

– Я не займаюся питаннями виборчого штабу. Ви до Миколи Тимошенка зверніться. Хоча і він вам не скаже… – чесно зізнався журналістові Юрій Лега.

Щодо Миколи Івановича, то він таки пообіцяв відповісти на запитання, але… в понеділок. Саме тоді, мовляв, він матиме інформацію з приводу Майбороди.

У свою чергу, представники опозиції стверджують, що нардеп Сергій Майборода дійсно вже приїхав у Черкаси для того, щоб «робити вибори».

Так чи інакше, а у Миколаєві Майбороди вже немає. У приймальні Миколаївської обласної організації регіоналів виданню повідомили, що «зв’язку з Майбородою не мають, бо він поїхав у Київ»…

Нагадаємо, що керівником виборчого штабу об’єднаної опозиції на Черкащині було призначено голову черкаської обласної «Батьківщини» Анатолія Бондаренка.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Юрій 23.06.2012 20:59
Назва замітки є провокаційною: у Черкасах є тільки один відомий політик з прізвищем Майборода. ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Марія 23.06.2012 05:42
Після всього, що регіонали зробили за ці два роки-за них голосувати будуть хіба що кон......і алкоголіки і і діоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 О.ЧУПРИНА 22.06.2012 17:40
Якщо є совість то не піде.Набрати 10 % ПР зможе тільки за рахунок махінацій,фальс ифікацій та інших НЕХОРОШИХ ПОСТУПКІВ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100