Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Черкаського колегіуму «Берегиня» визначилася із переможцем конкурсу на цю посаду.

15657828

Як повідомляють у міській раді, відповідно до результатів конкурсу, «Берегиню» має очолити Інна Анатоліївна Косенкова. Наразі вона – директорка комунальної установи «Черкаський міський методичний кабінет установ освіти» Черкаської міської ради».

Із текстом протоколу конкурсу можна ознайомитися ЗА ПОКЛИКАННЯМ.

Нагадаємо, багаторічний директор колегіуму «Берегиня» Василь Титаренко помер 2 лютого 2020 року. Відтоді обов’язки очільника закладу виконує заступниця директора Валентина Москальчук.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Петро 27.10.2020 01:53
Хто такі «Батьки Берегині « ? Що це за угруповання таке . Є батьківська рада , яка всебічно і над можливо підтримує в.о. Директора В.М. Москальчук . У школі не все гаразд , але це один із найкращих учбових закладів Черкас , і застою ніякого немає . П хто пише такі коментарі , копійка Вам ціна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Батьки Берегині 25.10.2020 20:26
В.о Москальчук цього не переживе.Сподіваюсь нова директорка зможе вивести школу з застою, але з Москальчук наврядчи!Сил Вам пані Інна і терпіння! Ми на Вас дуже чекали і дуже сподіваємось, що Ви справитися з тим зміїний гніздом. Нікого не слухайте і робіть свої зміни,а ми батьки Вас підтримаємо.Заслуга гарного рейтингу по ЗНО,то не заслуга ,вже давно, вчителів Берегині! То є заслуга дітей,репетитор ів і фінансової спроможності батьків! Це діти з батьками роблять Вам той рейтинг. Зрозумійте вже це і почніть вчить, як раніше
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Шо такое Берегиня ? 25.10.2020 15:04
Це якусь школу так зараз обзивають? Ну як тіпо "Черкаський педінстітут - Черкаський універсітєт".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100