Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Лариса Трофімова взяла участь у серії вебінарів з обговорення актуальних питань, що постають перед судовою системою України в зв’язку з пандемією COVID-19.

031220201354


Про це повідомляє пресслужба суду.

Захід організований Національною школою суддів України у співпраці з Програмою USAID «Нове правосуддя» та Національним суддівським коледжем (США, штат Невада, місто Рено) для суддів, працівників апаратів судів, представників Національної школи суддів України, Національного суддівського коледжу, правозахисників та науковців.

Зокрема, під час останнього із вебінарів, присвяченого етиці спілкування в соціальних мережах і медіа, суддя Верховного Суду штату Вермонт (США) Томас Зоней, у своїй презентації розповів про етичні вимоги, що застосовуються до будь-якого спілкування в режимі онлайн, зокрема, спілкування в соціальних мережах. Охарактеризував типи неналежної поведінки в соціальних мережах, які можуть підірвати довіру громадськості до судової влади в цілому. Навів приклади допустимих та некоректних дій щодо спілкування з однією зі сторін за допомогою засобів комунікації в мережі Інтернет.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Перехожий 08.12.2020 01:02
Цікаво, а в США судді Констуційного та Верховного судів теж свої статки не декларують, мовляв це підриває їх незалежність? Як нам Тупіцький пояснював.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 иван 07.12.2020 19:39
может научат не брать взятки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100