реклама

реклама

Станом на 4 липня Черкащина посідає шосте місце в рейтингу за кількістю поданих документів до вищих навчальних закладів (5 600 – із дня старту вступної кампанії 2 липня).

Попереду Черкаської області такі наукові центри освіти, як Дніпропетровська, Донецька, Львівська, Київська та Вінницька області. Позаду Черкащини залишились Одеса та Харків. Про це на сьогодні прес-конференції повідомив заступник начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.

Щодо популярності спеціальностей, то на сьогодні в Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького найбільший попит мають факультети романо-германської філології, психолого-педагогічні науки та юридичний. У ЧДТУ – інформаційно-технологічні системи, будівництво, економіка підприємств, фінанси і бухоблік. Найбільше студентів подали свої заявки до Уманського педагогічного університету на спеціальності «Соціальна педагогіка», «Практична психологія», «Дошкільна освіта» та економічні спеціальності.

За словами Валерія Данилевського, порушень вступної кампанії в Черкаській області не зафіксовано.

– Усі приймальні комісії на сьогодні працюють досить злагоджено та ефективно. У нас в оперативному штабі існує «гаряча лінія». На неї не надійшло жодних скарг та звернень, – прокоментував Валерій Вікторович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Провидець 07.07.2012 12:26
Товариш чиновник абсолютно не ,,копенгаген" в тому, що він коментує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100