grc.ua — сервіс, який допомагає знайти роботу і підібрати персонал в Україні, публікує ряд вакансій листонош по Черкащині. Так, 13 січня з’явилося від Укрпошти одразу декілька оголошень на сервісі. Зокрема, шукають листоношу в с. Шелепухи.

Вимоги: Доставка та вручення кореспонденції. Доставка поштових переказів, періодичних друкованих видань, рекламних та інформаційних матеріалів, рахунків на оплату за різні послуги. Повна або базова загальна середня освіта. Стаж роботи не обов'язковий.

1165076-listonosha-ukrposhti-privlasnyuvala-chuzhi-groshi-rozsliduvannya-zavershili

Шукають листоношу в с. Лозівок, с. Мошни. Вимоги такі самі.

Окрім того, шукають в селі Мошни і начальника поштового відділення.

Вимоги: Забезпечує якісне надання послуг поштового зв'язку населенню, підприємствам, установам, організаціям. Забезпечує збереження готівки поштових відправлень, матеріальних цінностей, товарів та... Базова або неповна вища освіта (бакалавр або молодший спеціаліст). Розвинені комунікативні навички. Стресостійкість, пунктуальність, неконфліктність. Вітається досвід роботи у сферах...

А також шукають листоношу екіпажу в Драбові.

Вимоги: Відвідує села за своїм маршрутом. Разом із водієм розвозить кореспонденцію, пресу, рахунки та посилки. Доставляє пенсії, грошову допомогу та перекази. Щирий до людей, привітний і доброзичливий. Організований і відповідальний. Пунктуальний і сумлінний. Має повну чи базову загальну середню освіту.

Окрім того, потрібен Оператор поштового відділення (бульвар Шевченко, 325).

Вимоги: Привітне та якісне обслуговування клієнтів. Надання поштових та фінансових послуг (прийом, обробка та вручення поштових відправлень, прийом та виплата поштових...) Бажання робити український сервіс кращим. Уважність, відповідальність, пунктуальність та комунікабельність. Володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Віктор 15.01.2021 15:11
Ніколи люди ! Ніколи не йдіть працювати на укр пошту !!! Це не робота ! Це фільм жахів ! Зарплатня копієчна, а ще будете вкінці гроші. Знайдуть, обов'язково знайдуть якусь недостачу. Робити будете до 2 х ночі бумажички писати різні. Вижимати будуть всі соки. Це я вам розповідаю як колишній начальник пересувного пвпз укр пошти. Я ще встиг піти і незалишитись должним . Та за найкращі продажі серед інших, процента не заплатили жодної копійки ! Гіршої інстанції немає !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 И. Кива 14.01.2021 18:55
Владею своим компьютером одной левой!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100