реклама

реклама

Черкащанка Ірма Пашківська п’ять років одягається лише у сукні та спідниці. Дівчина відмовилася від штанів у своєму гардеробі і намагається популяризувати жіночність та демонструє іншим, як можна комбінувати різні образи, пише Суспільне

Дизайнерка розповіла, що відмова від штанів – це був поклик серця та приклад мами.

6c7b5d32fd405196

"Не можу згадати щоб мама була в штанях. Завжди це спідниці, сукні. У підлітковому віці були у мене джинси, як у всіх. І потім, коли вже прийшло яскраве усвідомлення свого життя, то я зробила вибір, і це саме сукні".

Сукні – це універсальний одяг для прогулянок, роботи та відпочинку, вважає дівчина.

"Цікаве місце де я бувала саме в сукнях і наводила фурор для оточуючих, це звичайно відпочинок в лісі".

Сукні у гардеробі Ірма має на будь-який захід:

"Сукні на повсякдень, до речі, майже не відрізняються від святкових. Я люблю одягати ті сукні, які я потім можу одягти на якусь подію, просто кожного дня на роботу. Більш спортивного стилю сукні є, це трикотажні, прямого крою. Всі мої сукні можна одягти із підборами, і під кросівки".

Черкащанка каже, має свої секрети у підборі одягу на щодень:

"В мене є сукні, з якими можна створити кілька комбінацій. Різні: більш тонкі, більш щільні і теплі, і це дуже комфортно. Також такий маленький нюанс від мене особисто, – це ремінці-пояски. Майже усі мої сукні завязуються на поясі. Якби не здавалося це банально, але це дійсно додає тепла".

У гардеробі є не лише куплені, а й власноруч пошиті сукні. За п’ять років удосконалила свій стиль, додає Ірма Пашківська.

"Мій стиль – коли прикриті коліна. Звичайно в мене є спідниці міні, але більше до душі прикриті коліна та виділена талія. Також ціную універсальність: коли сукня личить і до підборів, і до кросівок. Я відразу думаю наперед із чим я буду це носити".

Особливою вважає сукню своєї мами, якою також доповнює свої щоденні образи.

"Це сукня її юності і я її просто залишила. Мені дуже подобаються кольори. Я залишила її, трішки відновила, переробила і насолоджуюсь. Вона шифонова."

Ірма мріє, аби жіночий гардероб поповнювався сукнями та спідницями.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Дресс-код новогубера 25.01.2021 12:40
Тоже без штанов, но в 69 трусах. Теплее.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100