Щойно судді Соснівського районного суду зняли обвинувачення із двох учасників інциденту, що стався минулої п’ятниці на Соборній площі, активіста партії «Удар» Ярослава Нищика та депутата Черкаської міської ради Максима Булатецького.

Їх звинувачували в злісній непокорі законним вимогам працівників міліції, що виявилось у категоричній відмові виконати постанову адміністративного суду міста Черкаси на очищення території від туристичних наметів, образі працівників міліції під час виконання ними своїх службових обов’язків.

Максима Булатецького звинувачували також за статтею 185.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій».

– Судове засідання відбувалося безпосередньо в кабінеті судді. Петро Степанович Грабовий заслухав мої пояснення. Вказав, що запрошувати свідків немає потреби, і закрив справу, знявши з мене всі обвинувачення, – пояснив Ярослав Нищик.

Так само швидко закрили справу і депутата міської ради Максима Булатецького.

Ярослав розповів, що витримати усі випробування було найскладніше морально.

– У мене через 11 днів весілля. Тому, якщо мене б сьогодні «закрили», були б великі проблеми. Моя наречена дуже хвилюється за мене. Я увесь час відчуваю її підтримку. На щастя, все минулося, – зазначив у коментарі «Прочерку» із Соснівського районного суду Ярослав Нищик.

Наразі триває слухання справи депутата Черкаської міської ради Миколи Булатецького.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 123 10.07.2012 12:56
А що, хтось думав що буде інакше? :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Оксана Колісник 10.07.2012 12:35
Цитую karmen:
А чи не грається суддя з вогнем?
Ні, суддя вчинив дуже мудро. І, головне - швидко. В іншому випадку, міг би цілком імовірно отримати позов для розгляду щодо перевищення повноважень працівниками правоохоронних органів. Ну і закрутилося б...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ню-ню 10.07.2012 12:19
Цитую karmen:
А чи не грається суддя з вогнем?

ЛЯКАЄШ?! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 karmen 10.07.2012 11:56
А чи не грається суддя з вогнем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100