1 лютого співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області виявили у відвідувача Кам҆янського райнного суду заборонений до пронесення предмет.

Пильність на службі дає свої результати (1)

Громадянин прямував до приміщення судової установи, проте в ході поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено предмет схожий на металевий кастет, повідомляє пресслужба управління.

На місце події співробітниками були викликані правоохоронці Кам҆’янського відділу поліції для подальшого встановлення походження забороненого предмету, що має ознаки холодної зброї.

Пильність на службі дає свої результати (2)

Довідково: Принагідно нагадуємо всім відвідувачам судових установ, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється пропускати осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, з колючо-ріжучими предметами.

Не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки. Завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Лилия 03.02.2021 10:54
Это такая новость? Да, туго с новостями в Черкассах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Перехожий 03.02.2021 10:25
Цитую МІСЦЕВИЙ:
Кастетів у списку нема....Не колюча не ріжуча.

В кримінальному кодексі зате є. Якщо експертизу пройде -буде частим відвідувачем суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 МІСЦЕВИЙ 02.02.2021 16:22
Кастетів у списку нема....Не колюча не ріжуча.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100