З 1 квітня 2021 року органи реєстрації здійснюватимуть ведення реєстрів територіальних громад виключно в електронній формі. На сьогодні сформували реєстр 42 із 66 об’єднаних територіальних громад Черкаської області.


IMG_0009

Для реєстрації місця проживання/ зняття з реєстрації потрібно буде заповнити коротку заяву на порталі або у застосунку Дія. Протягом року до експерименту приєднаються найбільші українські міста. Реєстрація місця проживання онлайн ‒ це спільна ініціатива Міністерства цифрової трансформації, Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби та Міністерства оборони.

Управління ДМС України в Черкаській області спільно з  Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації провели онлайн-навчання з представниками органів місцевого самоврядування щодо забезпечення передачі інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування в електронній формі.

Співробітникам відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Управління ДМС України в Черкаській області представник Державного підприємства «Документ» Василь Буржинський окремо роз’яснив практичні аспекти документообігу в новій відомчій інформаційній системі ДМС, де відображатиметься актуальна інформація про місце реєстрації.

За інформацією Управління ДМС України в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Сюрприз 16.03.2021 10:53
тобто незабаром почнуться сюрпризи - коли люди випадково дізнаватимуться , що в їх квартирі зареєстрований якщо не цілий аул, то якісь незнайомці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 щука 14.03.2021 18:17
А на воєнкомат все одно ножками топати доведеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100