реклама

реклама

Із 18 червня по 17 липня на базі «Юний моряк» працював спортивно-оздоровчий табір вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та позашкільних закладів міста.


У таборі за дві зміни відпочило понад 120 дітлахів. Кожен день мав свій план роботи, до якого входила як навчально-виховна програма, так і культурно-відпочинкова.

У дітлахів був передбачений вихід на воду на ялах, спортивні ігри, заняття на воді, стрільба з пневматичної зброї, туристичні походи, змагання з настільного тенісу, шашок, шахів, футболу тощо. Для юних спортсменів проводили дискотеку, брейн-ринг, вечір гуморесок, свято «Нептуна», караоке, перегляд матчів «Євро-2012». З навчальними та розважальними програмами в таборі працювали центр зайнятості, міський багатопрофільний молодіжний центр.


– Для дітей були створені належні умови. Вони проживали у наметовому містечку. У таборі проведена вода, працює кухня, – розповідає заступник керівника табору Ігор Яременко. – Особлива увага зверталася на дисципліну та моральне виховання юнаків та дівчат. Щодня у нас велося чергування: чергові обходили і прибирали територію, допомагали кухарям.

Табір «Юний моряк» працює уже третій рік поспіль, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100