реклама

реклама

У ході здійснення перевірочних заходів співробітниками управління податкової міліції ДПС у Черкаській області зафіксовано та припинено незаконну діяльність по виробництву хімічної продукції службовими особами одного із приватних підприємств Черкащини.

Проведеною перевіркою встановлено, що службові особи підприємства організували цех по виробництву різного роду хімічних речовин (автохімія, розчинники), не маючи на даний вид діяльності жодних дозвільних документів, передбачених чинним законодавством.

Так, за наданою інформацією ряду Державних служб та установ Черкаської області встановлено, що жодного дозвільного документу для здійснення такого виду діяльності цим підприємством не видавалося.

Наразі податківцями проведено огляд виробничих, складських та інших приміщень, які підприємство використовувало для виробництва хімічної продукції, в результаті якого вилучено понад 40 тон розчинників, близько 6 тон засобів для ремонту автомобілів (шпаклівка, мастика, ґрунт) та 4 тис. літрів рідини для омивання автоскла.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 1 мільйона гривень.

Всі зразки даної продукції направлені на експертизу для встановлення оцінки якості товару. На даний час проводиться подальша перевірка. Про це інформує прес-служба УПМ ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100