Під час засідання бюджетної комісії обласної ради депутат від партії «За майбутнє», колишній голова облради Олександр Вельбівець висловив позицію тих депутатів, які вважають, що в області «відбувається концентрація ресурсів у межах одного району – Уманського».

bc4709284f9a76dbca4d30c16ce0aca1


Інтереси Уманщини постійно відстоює народний депутат-мажоритарник Антон Яценко, якого було обрано до парламенту від уманського округу. Тоді Антон Володимирович представляв партію «За майбутнє», нині перейшов до фракції «Батьківщина». Проте, за словами депутатів облради, продовжує зберігати вплив серед своїх колишніх однопартійців.

Як пояснив у коментарі «Прочерку» Олександр Вельбівець, очільники фракції «За майбутнє» і обласної партійної організації раніше запевнили його, що проєкт ремонту трьох ділянок місцевих доріг у Звенигородському районі, який він просував, уже «в роботі». Ідеться про важливі ділянки руху між населеними пунктами шкільних автобусів і екстрених служб. Але, як з’ясувалося на засіданні бюджетної комісії, щодо однієї з цих трьох ділянок проєкт лише «може бути реалізований» за рахунок додаткових коштів державного бюджету, які як субвенція надійшли на Черкащину. Цікаво, що голова ОДА Олександр Скічко сказав, що не має інформації щодо ситуації, що виникла.

– Я не звик, щоб мене обдурювали, – зазначив Олександр Вельбівець. – Я – не якийсь хлопчисько, а свідомий чоловік, досвідчений адміністратор. Тож відверто висловив, що думаю з цього поводу. Народний депутат Антон Яценко через орієнтованих на нього депутатів обласної ради просуває інтереси Уманського району, і у основній сумі державної дотації на місцеві дороги цей район отримав дуже значну частину цього ресурсу. Але фракція «За майбутнє» представляє не лише Умань. Я, приміром, представляю інтереси Звенигородського району. Я вільний у своїх думках і судженнях, і їх аргументовано відстоюю.

Як зазначив Олександр Вельбівець, ситуацію, що склалася, варто було б обговорити всередині фракції «За майбутнє», проте керівництво фракції такої розмови поки що уникає.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Бувший 19.05.2021 16:37
Ото ще горе в сімьї, досвідчений адміністратор, не сміши мої шкарпетки, від реальної тюрми за реальний ***** зумів зіскочити. Оце вся твоя заслуга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100