Суд звільнив від відповідальності Миколу Гончара, який був причетним до вбивства жінки на той час депутата Сергія Гури, тому що закінчився термін притягнення до кримінальної відповідальності.

суд

Про це йдеться у вироку Черкаського районного суду, інформує 18000.

Згідно з текстом вироку, вбивство сталося у квітні 2003 року. Гончар був у змові з Гурою, який убив свою колишню дружину.

Безпосереднє вбивство сталось у будинку, коли Сергій Гура вистрелив у голову своїй колишній дружині. Потім він поклав жінку в пакет і переніс у багажник до автомобіля, який уже чекав під будинком. За кермом сидів Микола Гончар.

Жінка, перебуваючи в багажнику, була ще живою. Загинула – від пострілу в голову, який вчинив ще один співучасник злочину. Після депутат наказав Гончару вивезти тіло й закопати його, на що останній погодився.

Як і обіцяв, знайомий депутата закопав тіло вбитої поблизу села Леськи в лісосмузі. Він же викинув пістолет, яким скоїли злочин, в Дніпро біля села Благодатне.

Крім того, щоб приховати умисне вбивство, Гура наказав підсудному розкопати труп і забрати телефон. А потім відвезти мобільний телефон до столиці й залишити в розважальному закладі. Гончар це також виконав.

Всі ці обставини з’ясувались, коли Гончара затримали в справі вбивства Гури. Оскільки перший вчинений злочин належить до злочинів середньої тяжкості, а з дня його вчинення минуло п’ять років, Гончара звільнили від кримінальної відповідальності.

Додамо, Микола Гончар під вартою перебуває майже три роки, а справа у вбивстві Сергія Гури слухається з квітня 2019 року.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Дід Панас 15.06.2021 13:44
Саме цікаве те, що коли гуру ховали то уже усе місто знало , що він с...ист і уб..вця, але його поплічники на чолі із міським головою, податківці, поліцаї, сбушники - усі разом з кримінальною спільнотою прийшли висловити свої співчуття цьому ви....дку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Михайло 14.06.2021 19:18
Прочерк "забув" нагадати що здохлий душогуб був заступником Бондаренка. Бідний і досі сам не свій,сумує..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100