реклама Делікат

На фоні низьких показників Партії регіонів, здобутих на Черкащині обласним штабом, поразка на мажоритарному окрузі очевидно відіб'ється на політичній кар'єрі Льошенка

На фоні низьких показників Партії регіонів, здобутих на Черкащині обласним штабом, поразка на мажоритарному окрузі очевидно відіб'ється на політичній кар'єрі Льошенка

БЮТівець Анатолій Бондаренко все ще змагається за крісло депутата облради з регіоналом Вадимом Льошенком по мажоритарному округу №19 Лисянського району.

Боротьба між політиками, відомими на всю область, розгорілася у Лисянському районі чи не найбільше. Екс-губернатор та заступник Сергія Тулуба по Партії і по ОДА Вадим Льошенко (який був очільником черкаських соціал-демократів Віктора Медведчука, потім знайшов порозуміння з БЮТ, а нині «розбудовує» Партію регіонів; захоплюється силовими видами спорту) з головою обласної організації «Батьківщини» Анатолієм Бондаренком (сумніви стосовно справжності його диплому про вищу освіту дають підстави владі зайвий раз критикувати опозицію) – яскраві представники влади і опозиції. Тож їм є що втрачати. Вадим Льошенко ще вчора перебував у відрядженні у Лисянці. Через це він навіть не зміг потрапити на анонсовану зустріч з журналістами, що мала відбутися в прес-центрі Партії регіонів в Черкасах.

Цікаво, що інтрига стосовно результатів виборів на Лисянщині зберігається через те, що досі підраховуються голоси на дільницях.

– По округу №19 ще невідомий результат, – повідомила «Прочерку» секретар Лисянської районної виборчої комісії Тамара Овчаренко. – У нас всього 12 дільниць, то ще не здала дані центральна дільниця, тож поки що, без даних цієї дільниці, лідирує Вадим Льошенко. Але тісно його підпирає Анатолій Бондаренко. Оце між ними йде боротьба. Тож дані з останньої – центральної дільниці – будуть вирішальними в їхньому марафоні. Тож просто не можемо сказати точно, хто переміг. Остаточні результати будуть не раніше завтрашнього дня.

Як дізнався «Прочерк» від самого Анатолія Бондаренка, політик вже не сумнівається у свої перемозі.

– Я виграв у Вадима Льошенка. Були певні скандали, але ми діяли згідно законодавства. Поки що Льошенко на другому місці! – повідомив нам сьогодні зранку пан Анатолій.

У свою чергу, Вадим Льошенко, з яким ми зв’язалися по телефону, мав, здавалося, сумний голос, однак він запевнив:

– Попередні результати по Лисянському округу до обласної ради поки що рахують. Нічого не знаю, бо я у відрядженні…

А от по округу №20, за словами Тамари Володимирівни, лідирує директор Лисянської філії ТОВ «НВФ «Урожай» (с. Чаплинка) Рудишин Вадим Костянтинович (від Партії регіонів), який обійшов голову Лисянської районної ради Бесараба Володимира Михайловича (від «Нашої України»).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100