реклама

реклама

27 липня о 17:10 в місті Сміла на центральному міському пляжі річки Тясмін під час відпочинку на воді працівниками ДСНС м.Сміла була помічена жінка 1948 року народження, яка перебувала на воді без ознак життя.

Безымянный

Про це повідомляють у рятувальній станції Сміли. Працівниця ДСНС Ірина Лисенко швидко кинулась на допомогу, доставила громадянку до берегу. Рятувальники поспішили їй на допомогу, свідки викликали екстрену медичну допомогу.

До приїзду швидкої начальник комунальної водолазної пошукової групи Віктор Терновцов розпочав реанімаційні заходи. Через дві хвилини у постраждалої відновилися серцебиття і дихання. Потерпілу передали працівникам медичної служби та було доставлено до міської лікарні імені Семашко.

Як повідомила «Прочерку» речниця обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок, виклик надійшов о 17:11. Медики екстренки прибули до Центрального пляжу за 6 хвилин. 71-річній жінці надавали допомогу, опісля доправили її до Смілянської міської лікарні з гострим порушенням мозкового кровообігу (це інсульт) і в стані коми.

Медичний директор Смілянської міської лікарні Анатолій Мусієнко повідомив «Прочерку», що жінка, яка надійшла до лікарні з дихальною недостатністю після утоплення, перебувала в реанімації менше доби, після чого її перевели в терапевтичне відділення. Стан жінки задовільний. Вона має супутні захворювання, які потребують корекції. Лікування триває.

– За цей час ми врятували близько десяти осіб, які перебували у ще тяжчому стані, ніж ця пацієнтка, – додав Анатолій Омелянович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Я черкащанин 28.07.2021 16:01
Цитую Стас:
Оце мені подобається-Помічено жінку 1948 року народження! Навіть вік встановили,коли помітили!)))Спе ци!

Там були її знайомі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Стас 28.07.2021 14:53
Оце мені подобається-Помічено жінку 1948 року народження! Навіть вік встановили,коли помітили!)))Спе ци!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100