реклама

реклама

Сім «добрих молодців» від черкаської Об’єднаної опозиції отримали у п’ятницю посвідчення кандидатів у народні депутати. «Добрими молодцями» їх по-билинному охрестили пересічні черкащани, які прийшли подивитись на урочистий момент «бойової посвяти», яка відбулась на Театральній площі. А вручав документи, як і годиться, справжній військовий — полковник, екс-міністр оборони і третій номер списку Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Гриценко, інформує сайт «Про головне».


«Ми визнаємо, що сьогодні опозиція виступає не просто на парламентські вибори, а на війну з окупаційним режимом, і мені приємно, що сьогодні за моєю спиною стоять справжні бійці, які не раз проявили себе на черкаських майданах і у чиїй стійкості ви не сумніваєтесь», — сказав Гриценко.

Він ще раз наголосив, що на 194-му черкаському окрузі (Придніпровський район міста Черкаси) опозиція висуватиме депутата Черкаської міської ради Миколу Булатецького. По округу № 195, що охоплює частину Черкаського району, а також Чорнобаївський та Драбівський райони здобуватиме депмандат голова фракції «Батьківщина» у Черкаській обласній раді Володимир Гресь. За симпатії виборців 196-го виборчого округу із центром у Корсуні боротиметься голова наглядової ради банку «Велес» Олександр Сінгаєвський. На виборчому окрузі № 197 від об’єнаної опозиції висуватиметься координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. У 198-му виборчому окрузі із центром у Смілі, у боротьбу проти сильних опонентів від влади, включиться кандидат історичних наук, докторант Національної академії державного управління при Президентові України «свободівець» Сергій Рудик. По 199-му окрузі із центром у м. Жашків узгодженим кандидатом від об’єднаної опозиції Черкащини буде йти на вибори лідер обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. На 200-му окрузі за мандат депутата боротиметься голова Уманської міської організації «Фронту змін» Максим Поляков.

реклама

Коментарі  

 
0 #25 Ванга 14.08.2012 11:06
Цитую Петро Вояка:
..утомило это ............. своими коментами!Он рвется в раду не ради людей- он рвется во власть ради депутатской неприкосновенно сти и быть ближе к "корыту", ...помой из которого он нахлебался находясь во власти и..и хочет хл*** дальше! Нажился этот ...........от откатов от солдатских столовых, госзаказов, продажи техники, заводов, санаториев, детских лагерей! Его надо не во власть, его надо под суд! Гнать этого зрадныка из первой пятерки! Он предаст оппозицию ГЕТЬ_ГЕТЬ_ГЕТЬ! !!

Шановний,у Вас дар передбачення?Чому Ви так впевнені в тому,що він зрадить опозицію?Цього разу в список "Батьківщини" людей відбирали більш ніж ретельно,щоб уникнути тушок.Скоріше всього Ваше передбачення не збудеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #24 Петро Вояка 13.08.2012 21:49
..утомило это ............. своими коментами! Это ...о было самым бездарным министром в уряди размазни-юща, он был и остается самым брехливым- протухшим-безрезультативн ым депутатишкой в раде. На всех посадах ничего хорошего не сделал для вояк и украинцев. За пиарщиной ........... и ему подобных... отсутствуют конкретные результаты для людей! Эта ....................орда отталкивает людей от оппозиции. Яценюку надо понимать, что гри....." не сбитый летчик"- он "ефрейтор с контузией от простреленной башки".Он рвется в раду не ради людей- он рвется во власть ради депутатской неприкосновенно сти и быть ближе к "корыту", ...помой из которого он нахлебался находясь во власти и..и хочет хл*** дальше! Нажился этот ...........от откатов от солдатских столовых, госзаказов, продажи техники, заводов, санаториев, детских лагерей! Его надо не во власть, его надо под суд! Гнать этого зрадныка из первой пятерки! Он предаст оппозицию ГЕТЬ_ГЕТЬ_ГЕТЬ! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 Катерина 13.08.2012 15:28
От піти б в таких костюмах до Януковича на Банкову та порозганяти б там те злочинне стадо....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #22 Андрющенко 13.08.2012 15:22
Гресь може пройти тільки в партизани...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 vast 13.08.2012 15:12
Быть в оппозиции сейчас-признак смелости и готовности противостоять режиму Януковича.Буду держать за вас кулачки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 Знаю 13.08.2012 14:56
Гресь розумний та виважений.Він пройде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #19 Молодці 13.08.2012 14:48
Гарні костюми на фото.Символізують боротьбу проти окупантського ПРотизаконного режиму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 [email protected] 13.08.2012 14:00
Та якщо депутатів від ФЗ не позвали на площу то кому вони потрібні із своїми гаслами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Оля 13.08.2012 13:42
Цитую Ксюшка:
Лапша, якщо ти знаєш так добре Слуцьку і її вподобання, то мабуть ти з опозиції? Що за критика? Мабуть ти просто ...(вибери собі сам(а),що більше підходить:троль , тушка, флюгер).

Скоріше він(вона) просто хоче похизуватись "знаннями" імен опозиційних представників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #16 Ксюшка 13.08.2012 12:31
Лапша, якщо ти знаєш так добре Слуцьку і її вподобання, то мабуть ти з опозиції? Що за критика? Мабуть ти просто ...(вибери собі сам(а),що більше підходить:троль , тушка, флюгер).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100