З моменту закінчення виборів губернатор Сергій Тулуб не дає жодних публічних коментарів - не взяв участь у рекламованій "Ночі виборів" на ОДТРК, не з'являється на заходах у Черкасах. Ідеологічні заяви робить ректор Юрій Лега

З моменту закінчення виборів губернатор Сергій Тулуб не дає жодних публічних коментарів - не взяв участь у рекламованій "Ночі виборів" на ОДТРК, не з'являється на заходах у Черкасах. Ідеологічні заяви робить ректор Юрій Лега

Усі партії мають долучитися до будівництва нової Черкащини. Про це вчора під час прес-конференції заявив заступник голови обласної організації  Партії регіонів Юрій Лега. Він також оголосив, що Партія регіонів задоволена підсумками виборів. Читав із папірчика.

- Завершено виборчі перегони. Саме вибори дадуть поштовх для того, щоб політичні проблеми вирішувалися на місцевому рівні, дадуть повну можливість децентралізувати владу — є такий месидж. Партія регіонів зміцнила свої позиції на Черкащині, ми так вважаємо. Триває попередній підрахунок голосів, проте Партія регіонів впевнена, що отримала найвищий результат у Черкаській області. І це дійсно так. Давайте візьмемо попередні вибори по місту, по області... Дійсно результат найвищий. Потрібно сказати, що партія має владу, партія, яка стоїть при владі... (пауза) Ну, найвищий результат треба заслужити реальною роботою, конкретними результатами і так далі. Тому показник на місцевих виборах на Черкащині, як я вже підкреслював, найвищий за всю історію. Це свідчить про зростання Партії регіонів. Зрос- та- а - ння! Результати виборів до місцевих органів влади свідчать про те, що громадяни підтримують політику Президента та Уряду. Півроку, які пройшли після виборів Президента, не є терміном достатнім для того, щоб всі українці відчули, що серйозні зміни відбуваються... вєрнєй, є достатнім, вот, щоб відчули, що відбуваються серйозні зміни у нас в державі. Люди довіряють політиці Президента. Це підкреслює у своїх виступах та інтерв'ю Микола Азаров, наш прем'єр. За попередніми даними в  Черкаській області перемагає Партія регіонів, отримавши 27,2 %.  У мене такі дані єсть, - розповів Юрій Лега.

Після цього промовець зняв окуляри, відклав убік папірчик і почав імпровізувати.

- Партія регіонів толерантно ставиться до перемоги не кандидатів Партії регіонів. Якщо ці люди будуть налаштовані на конструктивну роботу, ми будемо з ними співпрацювати і допомагати їм у вирішенні наших спільних завдань. В області буде реалізовуватися політика, спрямована на об'єднання зусиль політичних сил, з метою покращення економічної ситуації, відчутного підвищення рівня якості життя жителів регіону. Всі вибори закінчуються, настає час конструктивних дій. І ми хочемо, щоб після завершення виборів, коли пройдуть організаційні засідання сесій рад різних рівнів, щоб дійсно було сформовано більшість, щоб ця більшість працювала результативно, щоб була в нас вертикаль влади, і щоб усі партії працювали на людину, на розбудову соціально-економічного устрою. Щоб все це слугувало підвищенню добробуту людей, щоб ми боролися із бідністю, з корупцією, з хворобами, а їх у нас... ви знаєте, що таке в нас сьогодні в Україні робиться, і в Черкасах зокрема. Тобто, багато проблемних питань, - бідкався Лега. На його думку, зараз дуже важливо відродити виробництво в області.

До побудови "нової Черкащини" мають залучитись усі політики

До побудови "нової Черкащини" мають залучитись усі політики


- Ви ж подивіться — у нас сьогодні китайські іграшки, китайські сумки, китайські костюми купляємо, і не відомо, хто їх шиє. Якщо це хтось там у магазині Ман купляє, то це німецьке, але треба платити досить багато грошей, щоб купити. Ринкова економіка витіснила... а ми ще й самі допомогли своєю бездіяльністю на місцях. Прийняли такі закони, що нам не вигідно мати сьогодні своє виробництво, вигідно закупити це все за кордоном, інвестувати туди наші кошти... А ще кажемо — давайте нам везіть сюди секонд-хенд. Будемо купляти кілограмами це все шмаття. Особисто я, як інженер, бачу відродження держави в тому, що повинна бути реанімація існуючих підприємств, а все це зробити сьогодні досить важко. Це треба буде запустити інвестора, і не тільки вітчизняного, давати якісь гарантії, що вкладені кошти будуть повернуті. Ми повинні відновити виробництво, тоді люди матимуть кошти, які витрачатимуть на свої сім'ї. І Партії регіонів так треба ставити питання: будь ласка, давайте всі спільно долучатися до цієї роботи, не ділитися — а ви були на виборах такі, а ми такі, колір у нас один — боротьба з бідністю, боротьба за Черкащину, будуємо нову Черкащину разом, бо нам разом жити в ній, - підсумував Юрій Лега.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Сміх та й годі 03.11.2010 07:45
З ким будувати? З казнокрадами, рейдерами, корупціонерами і легалізованими рекетирами?

Не смішіть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Залізняк 02.11.2010 16:00
Авторитарний тон у пана Леги! Не було фальсифікай на виборах (ха-ха), бо спостерігачів в Черкасах було більше, ніж звичайно. Просто, Тулуб, теж людина і він, так як і всі, має свої страхи, може боятися і помилятися як звичайна людина. Зізнатися про це - гординя не дозволяє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ЯR 02.11.2010 14:37
Капут! Лега обіцяє збудувати нову Черкащину?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100