реклама

реклама

Герой України Геннадій Бобов закликає всіх учасників передвиборчої кампанії в Черкаській області підписати Меморандум про проведення чесних виборів без використання «брудних» технологій, інформує прес-служба кандидата.

«Передвиборча кампанія вже стартувала. На жаль разом із офіційним стартом активізувалися і нечесні кандидати, які почали використовувати «брудні» технології. Вважаю, що так званий «чорний піар» є недопустимим елементом передвиборної кампанії. Бруд, брехня і провокації мають полишити Черкаську область» - говорить він.

«Саме тому я звертаюся до всіх учасників виборчих перегонів на Черкащині з пропозицією підписати Меморандум про проведення чесних виборів без використання «брудних технологій». Я хочу підписати цей документ з усіма кандидатами по одномандатному окрузі №196, де балотуюся. Тому зараз я офіційно, через засоби масової інформації, звертаюся до кожного з них. Також я звертаюся до всіх учасників передвиборної кампанії по інших одномандатних округах з пропозицією підтримати мою ініціативу. Вважаю, що передвиборча кампанія має проходити чесно, прозоро, без маніпуляцій і технологій «чорного піару» - говорить Герой України.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Nikotin 14.08.2012 19:46
"я завжди порушував закон", то шо для мене меморандум :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Василь 14.08.2012 19:37
Цитую О.ЧУПРИНА:
Я такий меморандум підпишу і зобов"язання виконаю.


з риганами можливий тільки один меморандум - про капітуляцію і передачу награбованого добра Українському народу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Василь 14.08.2012 10:11
Краще б підписав меморандум про забезпечення охорони навколишнього середовища. А то за дохлу рибу в Тальянці і Гірському Тікичі ПАЦАН відповідати не хоче
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 О.ЧУПРИНА 14.08.2012 10:08
Я такий меморандум підпишу і зобов"язання виконаю.В той же час я АБСОЛЮТНО ВПЕВНЕНИЙ,що Партія регіонів та ЧЕСНІ ВИБОРИ поняття НЕСУМІСНІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 orandelse 14.08.2012 09:21
гарна ідея! тільки навряд чи хто підпише
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100