реклама

реклама

На площі Хрещатик-сіті 12 серпня відбувся молодіжний квест «100% життя». Так організатори вирішили відсвяткувати Міжнародний день молоді. У квесті взяло участь 7 команд: «Апельсини», «Невгамовні», «Ментол», «Летючий голландець», «Пітони», «Чучупака» та «Архігенії».

Такі назви команд учасники придумали самі, це і було їхнім першим завданням. Крім того, вони бігали по «станціях», на яких виконували завдання та за які отримували бали. На різних «станціях» молодь співала, відповідала на креативні запитання щодо рідного міста, грала в «показуху» та шукала у людей загадані предмети.


Команди були збірними, тому знайомилися відразу під час квесту.

Глядачі також не були «пасивними спостерігачами», відповідали на питання та співали, заробляючи бали для улюбленої команди.

– На мою думку, захід вдався, адже прийшло багато учасників. Усі веселились, співали, розважались. Ми переживали за погоду, однак все вийшло на славу, – коментує ведуча заходу Галина Мазур.

Організаторами квесту виступили ГО "Книжковий маестро", Агенство міжнародного студентського обміну та освіти ІСЕА і книжковий супермаркет "Буквиця".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100