реклама Делікат

Прокуратурою Черкаської області підтримано державне обвинувачення по кримінальній справі порушеній стосовно злочинної групи в складі Бондаренка А.Ф., Жудіка П.О., Яковлєва В.М., за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (привласнення, розтрата, заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення).

Встановлено, що вказані особи протягом 2006-2007 років, шляхом складання фіктивних договорів про надання потерпілим кредитів та про виконання замовлених робіт підприємством, вчинили розкрадання коштів кредитної спілки «Капітал» на загальну суму близько 8 млн. грн.

Апеляційним судом Черкаської області вирок Придніпровського районного суду залишено без змін, підсудним Яковлєву В.М. призначено покарання у вигляді - 12 років позбавлення волі, Жудіку П.О. - 11 років, а Бондаренку А.Ф. - 5 років.

Однак, останнього на підставі ст. 75 КК України з урахуванням того, що він має інвалідність 1 групи, звільнено від відбування покарання з випробуванням строком на 3 роки.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Дядя Вася 14.08.2012 12:05
ага, як гроші чужі тирить- так здоров*я вистачало, а як на зону- інвалід.То й треба було йому з врахуванням інвалідності пятьорочку впаять без всяких там випробувальних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 14.08.2012 10:39
ось тому й маємо диряві дороги. А все тому, що населення в нас - тупі лоховаті жлоби! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100