реклама

реклама

У понеділок, 13 серпня, на Черкащину прибули довгострокові міжнародні спостерігачі від Європейської мережі організацій «ЕНЕМО». За ходом передвиборної кампанії на Черкащині та днем голосування на місцевих виборах спостерігатимуть Блажо Чрвеніца (Чорногорія) та Джована Томашевіч (Боснія і Герцеговина).

«Головне наше завдання – спостерігати за виборами, фіксувати порушення та акумулювати їх у загальноукраїнський звіт нашої організації. По закінченню виборів на основі звіту буде оприлюднення нашої позиції щодо відповідності виборчого процесу міжнародним стандартам. Ми не можемо втручатися в перебіг виборчого процесу, однак будемо збирати інформацію про всі порушення та політичні тенденції», – розповів Блажо Чрвеніца.

Міжнародні спостерігачі ретельно відслідковуватимуть факти тиску місцевої влади на опозиційні партії, про які їм повідомили громадські діячі та незалежні журналісти. Зокрема це стосується тиску влади на підприємців – власників білбордів, яким влада шляхом залякування суворо забороняє розміщувати рекламу політичної партії «УДАР» та будь-якої іншої опозиційної політичної сили, окрім Партії регіонів та її «технічних» партій, йдеться у прес-релізі обласної організації партії «УДАР».

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Василь 15.08.2012 09:16
скажемо чесно, команда боксьора відразу затушкується під риганів, багато хто в це ніколи не повірить, але ПРактика показує, що будь-яка людина, яка водилася з голубой властью, а Кличко витанцьовував на Дньюхі у Вітька, рано чи пізно в неї входить. Потім голубая власть входить в неї і користується на 150%. Потім кидає тушку, як відпрацьований матеріал. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100