реклама

реклама

Анатолій Гриценко, лідер "Громадянської позиції", останній раз приїжджав до Тального підтримати своїх прихильників незадовго до виборів

Анатолій Гриценко, лідер "Громадянської позиції", останній раз приїжджав до Тального підтримати своїх прихильників незадовго до виборів

У Тальному партія “Громадянська позиція” впевнено перемогла на виборах до міської ради. Також уже вчетверте мером міста став голова Тальнівської районної організації політичної партії “Громадянська позиція” Олександр Біленко. Проте результати виборів його більше засмучують, ніж тішать.

- Враження від виборів гнітюче. Давайте подивимося — якщо 10 % голосують проти всіх, а у виборах беруть участь менше 50 % виборців, то про що це може говорити? Це те, з чого мають зробити висновок абсолютно всі сьогодні — люди розчаровані вкрай. Я зараз проглядаю протоколи по мажоритарних округах до міської ради, де 7-8 кандидатів, невелика кількість виборців, у списках абсолютно достойні люди, дуже достойні, і по 15-18 % проти всіх голосували... Так можуть робити тільки люди, які повністю втратили віру. Оце головний результат цих виборів. Я пройшов уже не одні вибори, більше десятка, мабуть, але такої участі, такого відношення в плані голосування проти всіх, я ще не зустрічав. Це важливо, - розповів у своєму коментарі Олександр Біленко.

Щодо результатів “Громадянської позиції”, то вони по Тальнівщині істотно вирізняються, порівняно з іншими районами Черкаської області.

 - Ми взяли багато голосів. Із 15 мажоритарників до міської ради наших семеро. Взагалі буде третина наших депутатів. Ми перше місце по місту взяли, обігнали регіоналів, але трошки відстали від БЮТу. Щодо виборів мера, то мене обрали вчетверте. Було шість кандидатів. По кількості - мало голосувало - 45, 6 % виборців, а за мене віддали голоси 31 %. У міській раді буде третина наших депутатів, а в районну ж раду “Громадянська позиція” на п'ятому місці. Буквально кілька голосів не вистачило, щоб бути четвертими. Це досить пристойний результат, - підсумував Олександр Біленко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Тетяна 06.11.2010 11:25
І я особисто знаю пана Біленка. 2002 рік - партія київського мера Омельченка "Єдність" (бо обіцяв сміттєвози, яких Тальне так і не дочекалося), 2006 -"палкий" кармазінець, у 2010 - перебіг разом з своєю "Командою" до Гриценка. А методи "залучення" в партію "Громадянська позиція"- регіоналам ще повчитися треба- всі працівники міської ради, комунальних підприємств, дитячих садків - всі, хто від нього залежить, мають вже третій партквиток в кишені.а залякування батьків та працівників дитячих садків: прийде хтось другий - закриють дитячі садки, голосуйте за мене чого варте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Степаныч 03.11.2010 18:45
Особисто знаю пана Біленка. Достойна людина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100