реклама

реклама

Робоча поїздка народного депутата України Богдана Губського на Черкащину цього разу видалася трудовим суботником – нардеп особисто встановлював вхідні двері, фарбував підлогу, стелив лінолеум, прикручував карнизи та виконував інші ремонтні роботи в шкільних класах, кімнатах дитсадків та закладах медицини.

Більшість шкіл та дитсадочків Черкащини майже готові приймати школярів та дошкільнят після літнього відпочинку. Наразі там тривають останні ремонтні роботи. Пересвідчитись, що в закладах освіти немає проблем перед новим навчальним роком та надати допомогу в ремонтах приміщень прибув народний депутат України Богдан Губський.

Нардеп добре знає мережу шкіл та дитсадків округу, на якому працює більше десяти років – не перший рік він реалізує тут свої власні програми «Розумна дитина» - для дошкільнят та «Школа майбутнього» - для дітей шкільного віку. Цього разу вирішив їх підтримати і своєю фізичною працею – разом з робітниками, батьками дітей та педагогічними працівниками.


Трудовий день народного обранця розпочався в селі Ліпляве Канівського району – в місцевій лікарській амбулаторії Богдан Губський разом з працівниками стелив лінолеум та прикручував плінтуса у щойно відремонтованій котельній кімнаті.

У дитячому садочку «Колосок», що у Новодмитрівці Золотоніського району, тривають ремонтні роботи в їдальні та ігровій кімнаті – нардеп і тут залюбки поклеїв шпалери, встановив плінтуса та прикрутив карнизи.

– Не часто побачиш народного депутата, який фарбує підлогу в сільському дитсадочку, - говорить Юлія Петренко, мама Діми Петренка, вихованця «Колосочка». – Ми запрошували всіх, але приїхав попрацювати лише Губський. – Приємно, що з його допомогою ми спільними силами створили такий затишок для наших діток.

У золотоніській «Ромашці», з якою Богдан Губський підтримує давні дружні стосунки, нардепа теж чекали з нетерпінням, навіть залишили йому окремий «фронт робіт» - фарбування відкосів до вхідних дверей. Під пильними поглядами вихователів та батьків Богдан Губський впорався з цією роботою на «відмінно».

Завітав народний депутат і до черкаської загальноосвітньої  школи №19, що по вулиці Університетській. Тут готуються не лише до нового навчального року, але й до відзначення піввікового ювілею, тож і ремонт роблять відповідний.

– Завдяки нашим спільним зусиллям наша школа вже майже готова до нового навчального року. Мені як педагогові  приємно зустрічати людину, яка серйозно переймається проблемами освіти, та й не кожного дня народні депутати приїздять до нас та надають допомогу, навіть фізичну, як от Богдан Володимирович, - коментує приїзд Богдана Губського директор школи Юрій Лункін.

Насамкінець візиту парламентарій побував у селі Лозівок Черкаського району та попрацював на суботнику по благоустрою території та опоряджувальних роботах в місцевій школі.

– Я вирішив особисто взяти участь в суботниках по ремонту шкіл та дитсадків , по – перше, це продовження моїх програм «Розумна дитина» та «Школа майбутнього», по – друге – це найкращий спосіб дізнатися про існуючі проблеми, по – третє – фізична праця завжди йде на користь і собі, і оточуючим, особливо коли це стосується дітей. Та депутат і не повинен сидіти в кабінетах, а працювати для людей, - переконаний народний депутат України Богдан Губський.

Принагідно народний обранець проінформував педагогічні колективи про низку власних законодавчих ініціатив, які він подав на розгляд Верховної Ради.

Одне з найважливіших питань, яке Богдан Губський вирішує для працівників дитсадків – надбавки до зарплати. Під час  попередніх візитів до дошкільних навчальних закладів нардеп отримав численні звернення від працівників дитсадків щодо несправедливості в нарахуванні їм надбавок. Виявилося, двадцятивідсоткова надбавка, передбачена для педагогічних працівників, не поширюється на інший персонал дошкільних навчальних закладів: помічників вихователів (нянь), кухарів, технічних робітників тощо.

Парламентарій написав звернення до Кабінету Міністрів України з пропозицією розглянути можливість встановлення цієї надбавки до посадових окладів усіх працівників дошкільних навчальних закладів. Кабінет Міністрів України опрацював зазначене питання. І ось нещодавно отримав  відповідь від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, в якій чиновники підтримали його ініціативу та відправили лист підтримки до Міністерства фінансів України. Отже, є сподівання, що вже найближчим часом Мінфін прийме рішення, яке усуне цю суттєву несправедливість із боку держави в підходах до встановлення розмірів заробітної плати окремим членам трудового колективу одного й того ж закладу, інформує прес-служба народного депутата Богдана Губського.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Танк 16.08.2012 18:02
Цитую Уля:
Слухайте, прочерк, пишіть менші пости, бо таку довгу з.............даже відкривати впадло! :lol:


Тут заголовку і фотографії вистачить. Красавчік !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Уля 16.08.2012 16:49
Слухайте, прочерк, пишіть менші пости, бо таку довгу з.............даже відкривати впадло! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Сонька Золота Ручка 16.08.2012 15:33
А навіщо Боді Губському йти у народні депутати, якщо за один день він стільки перефарбував, що ні один будівельник цього зробити не зміг би...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Стриманий 16.08.2012 15:25
Оце дєпутат, оце красавчік. Пропоную, що С.Б. долучив Губського до теємничої когорти "будівничих нової Черкащини" з врученням позолоченої кельми. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Василь 16.08.2012 13:30
Тошнить від цієї показухи... :-x Потім 5 років буде експлуатувати своїх рабів і гнати рибалок та грибників зі своїх угіддь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Правдоруб 16.08.2012 13:08
А за яку таку фракцію буде тиснуть кнопки Богданчик якщо таки пролізе до ВР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Karmen 16.08.2012 12:54
ПОКАЗУХА перед виборами.Жах!!!! :D :D
Невже купимось? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Nikotin 16.08.2012 12:47
Відмінний прораб би вийшов, і для люду користь більша ніж від депутатської діяльності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100