Сьогодні на Європейській площі (біля Будинку торгівлі) відбудеться благодійний акустичний концерт за участю черкаських музикантів з нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин. Початок концерту о 19:00.

На заході волонтери роздаватимуть інформаційні буклети про користь від стерилізації тварин. Також на вулиці стоятимуть скриньки для збору коштів.


Вже дали свою згоду взяти участь у концерті Сергій Бобров, Анатолій Палаш, Соловей Мукусев, гурти «4films» та «Романтика». Одна з організаторів благодійного свята, соліст гурту «Романтика» Юлія Черняєва зазначає: для участі музикантам не потрібно реєструватись, треба просто брати свої інструменти та приходити на концерт.

Нагадаємо, це вже не перший концерт, який організовують Юлія Черняєва та ГО «Друг». Подібний проходив 10 червня, тоді ініціаторам вдалося зібрати 1296 грн. 75 коп. Ці кошти пішли на стерилізацію тварин у притулку.


Сьогодні організатори турбуються лише про одне, щоб благодійному концерту не завадив дощ. Якщо все ж таки погода «не дозволить» святу відбутись, його перенесуть на інший день.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Небайдужа 16.08.2012 22:26
Молодці, нагадали людям про добрі речі! Хоч якийсь ковток душевності серед цьої політики!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Сонька Золота Ручка 16.08.2012 14:37
Буде співати Гресь із паном Миколою Добровольським про те, які вони "бідні"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100