реклама

реклама

Уже три дні на вулицях Черкасах не видно несанкціонованої торгівлі. Зникли торгівельні ятки навіть на таких «хронічних» місцях стихійників, як територія біля бази «Бакалія», «Центрального ринку», по вул. Пастерівській тощо. Так спрацювала міліція після обговорення проблеми несанкціонованої торгівлі у Черкасах під час сесії міської ради та на зустрічі із міським головою Сергієм Одаричем, стверджує пресс-служба Черкаського міськвиконкому.

Заступник директора департаменту муніципальної інспекції Ігор Кіта розповів, що у середу, 15 липня, було проведено спільний рейд муніципальної інспекції та правоохоронних органів вулицями міста, де донині фіксувались найбільші осередки несанкціонованої торгівлі. І на жодній з вулиць перевіряючі не виявили «стихійників».

– Це свідчить, що за бажанням правоохоронних органів питання несанкціонованої торгівлі в місті може бути легко вирішене, що й довела ця ситуація. Проте, чому це не можна було робити раніше? Адже муніципальна інспекція неодноразово зверталась з цього приводу до черкаських правоохоронців, – зауважує Ігор Мечиславович.

За його словами, саме люди в погонах мають законні повноваження на встановлення особи порушника, вилучення несанкціонованого товару. Тоді як муніципальна інспекція здатна лише скласти адмінпротокол та накласти штраф про адмінпорушення. Але оскільки це доволі незначні суми, торговці продовжували здійснювати свою беззаконну діяльність.

ДО. Стихійна торгівля на розі просп. Хіміків та Р. Люксембург.

ДО. Стихійна торгівля на розі просп. Хіміків та Р. Люксембург.

 

Після. Відстуність стихійної торгівлі на просп. Хіміків

Після. Відстуність стихійної торгівлі на просп. Хіміків

 

Після. Відстуність стихійної торгівлі на просп. Хіміків

Після. Відстуність стихійної торгівлі на просп. Хіміків


До речі, подібна ситуація щороку складається і з продажем баштанних культур у місті. Цього року, як і у попередні роки, виконавчий комітетом Черкаської міської ради затверджено перелік місць, де дозволено торгувати кавунами та динями. Та деякі торговці прагнуть збувати товар у недозволених місцях.

Керівництво УМВС в Черкаській області пообіцяло взяти на контроль та остаточно вирішити питання зі стихійною торгівлею у Черкасах.

Найбільш «проблемні» осередки стихійної торгівлі у місті: площа 700-річчя, поруч з базою «Бакалія», по вул. Пастерівська, Сумгаїтська, біля ринку Сєдова (квіти), проспект Хіміків-Р.Люксембург, на розі вулиць Леніна-Гоголя, Смілянська-Вернигори, Добровольського-Гоголя, по вул. Г.Сталінграда,8, вул. Орджонікідзе (біля магазину «Маяк»). Віднині на усіх цих та інших місцях несанкціонованої торгівлі Черкас – порожнеча.

Муніципальна інспекція і надалі щодня контролюватиме, чи не з’явилась знов на вулицях Черкас стихійна торгівля.

ДО. Стихійна торгівля на вул. Пастерівській

ДО. Стихійна торгівля на вул. Пастерівській

 

Після. Відсутність стихійної торгівлі

Після. Відсутність стихійної торгівлі

 

Фото надані прес-службою МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Re 18.08.2012 13:42
Может им предложили место около обл администрации? :lol: :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Правдоруб 18.08.2012 11:52
Оборжаться!!!! Перед входом на центральный рынок на проезжей части и на углу ленина гоголя стихийщики видно прочерк не читают и не знают что их уже победили . Все до одного как стояли так и стоят ,как торговали труселями из палаток на дороге так и торгуют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Валерій 17.08.2012 15:31
Кіта Ігор Мечиславович - в 2004 році працював в штабі Ющенка, зараз зі своїм шефом Одуричем активно працює на ПРдонів (більшість в міськраді "вільних від совісті демократів" та ПР, Кіта є депутатом цього збіговиська). Характер скверний ................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 проинформированный 17.08.2012 12:28
Муниципалы как всегда-стихійна торгівля на розі просп. Хіміків та Р. Люксембург сфотографирован а со стороны ул.Р. Люксембург,а ее отсутствие -со стороны Химиков.Возникает вопрос-а действительно ли торговля исчезла?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Европа 17.08.2012 11:49
Ця проблема стосується всього міста, не тільки базарів. Туалети потрібні і в центрі міста і на околицях. Керівники міста люблять нас повчати, ось у Европі. Так робіть Вас для цього обрали. В Европейських країнах під час спеки напої роздавали для охолодження , а наші ні -зажали. Один клерк міськ ради любить називати що у НАС МЕРІЯ, по модньому, а робить так як в Европі не хотять.Виставляють біотуалети, але ж нейтралізуючу речовину синього кольору, як в Европі небажають залвати або економлять, тому, що "гроші не пахнуть" так казав РИМЛЯНИН.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Микола Б. 17.08.2012 08:33
А перехрестя вул.Орджонікідзе - Різдвяна чому точку з продажу кавунів не прибрали, прямо під вікнами стоять. Хочеться запитати у влади - де продавці миють руки і куди цілий день ходять в туалет? І це вже продовжується багато років.Видно влади в цьому місті не існує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100