реклама

реклама

Вихідними в Долині троянд відбувся фестиваль «Extreme.Music.LIVE» за підтримки міської організації Партії регіонів. Попри обіцянки організаторів без агітаційних банерів «скандальний» фестиваль не обійшовся.

 

Нагадаємо, за кілька днів до початку фестивалю деякі гурти відмовилися брати у ньому участь. Причиною є те, що попередньо про «політичне» фінансування учасникам не повідомлялось. Серед гуртів, які відмовились співати на фесті через агітспрямованість, такі: «Эффект бабочки», «ЯntaR City», «Good fellas», «4films» та гурт Валентина Стрикала. Також з невідомих причин зірвались виступи гуртів ВМТ, Абаддона, Гапочка, Маракеш, xTime For Actionx і Moras.


Попри обіцянки регіоналів про те, що ніякої символіки на фестивалі не буде, виконавцям довелось виступати на фоні великого банеру «Партії регіонів». Для організаторів та виконавців це стало сюрпризом.

– Партія регіонів на фестивалі – це мінус. Обіцяли, що не буде ніякої політичної символіки. Я прийшов і був у шоці. Все нормально, круто і тут… Партія регіонів, – розповідає глядач, представляється Лакриєм Макрисієм.

Крім того, напередодні поширювали листівки програми фестивалю із зображенням головного спонсора, кандидата в нардепи по округу № 195 від Партії регіонів Олексія Головка.


На захід завітав секретар міськради, «регіонал» Віктор Горкун. Він розповів про свою радість від того, що Парії регіонів вдалося здійснити мрію черкащан:

– Я вдячний вам за те, що ви прагнете кращого і берете участь у нашому молодіжному русі. Молодь прагне спілкування! Я радий, що міська партійна організація допомогла організаторам цього свята здійснити мрію черкащан. Уперше в історії міста Черкаси організований потужний фестиваль, в якому візьме участь багато сучасних колективів нашої країни, – розповідає Віктор Горкун.


Під час виступу «регіонала» хтось з глядачів викрикує «Давай Цоя!», однак той продовжує далі:

– Те, що нам вдалося допомогти організаторам свята організувати для молоді це потужне свято, додає нам гордості, – сказав Горкун.

Щодо того, що фестиваль скидається на передвиборчу агітацію Віктор Горкун зазначає: дату організатори визначали самі, ми не «зсували» її на час проведення передвиборної кампанії.

На перший день фестивалю зібралось осіб 150-200. Організатор каже: розраховували на більше. Більшість з них – аполітичні, справжні поціновувачі року. Виконавці також прийшли, щоб «покуражити для пацанів».


– Нам було байдуже за чиєї підтримки ми виступатимемо. Головне те, що ми зіграли, адже це наш дебют. Нам хотілось показати людям, які сюди прийшли, що в Черкасах є гурти, які здатні розвиватись і показати свої вміння, – ділиться враженнями барабанщик гурту «Drunk People Revolution» Василь.

Щодо відмови гуртів співати на фестивалі Віктор Горкун розповідає не про політику, а про чесність рок-гуртів:

– Організатори нам такої інформації (про відмови гуртів, – ред.) не надали, вона є в Інтернеті. Організатори говорять, що це не зовсім правда. Є один гурт, який мав платно взяти участь у заході, але коли дізнались, що підтримує Партія регіонів, збільшили плату втричі. Я б з такими гуртами не співпрацював, тому що якщо вони дійсно хочуть організувати свято для молоді, то не повинні на цьому заробляти, – зазначив у коментарі «Прочерку» Віктор Горкун.

Однак політичні відмови підтверджує помічниця організатора фестивалю, представляється Білкою:

– Деякі гурти відмовились, тому що людина захворіла, дехто приїхати не зміг. У різних гуртів свої проблеми. Так, було кілька груп, які сказали своє «фе», що не хочуть брати участь, бо це політична агітація, – прокоментувала дівчина.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #18 TAPAKAHoff 21.08.2012 12:28
Хы-хы! Надо было фестиваль блатного шансона провести - был бы реально аншлаг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 TAPAKAHoff 21.08.2012 12:26
Те группы, которые отказались "по непонятным причинам", на самом деле отказались участвовать по вполне ПОНЯТНОЙ причине - дабы не уаствовать в этом голубом фарсе. Я сам один из не явившихся рокеров. Велика честь еще и уведомлять о том что не прийдем. Не явились да и всё. Гадкая вообще подстава произошла. Рад, что есть рокеры, для кого важна свободная гражданская позиция. Рок - это свобода, непокора и протест. Так что Вудсток ПРОИЗОШЁЛ - в сердцах непокорных. Мы едины духом, это главное. А слабаки всегда найдутся. Это расходный материал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Аня 21.08.2012 04:45
Я та сама "дывчина Аня"))) Якщо є якісь питання пишіть на мейл або в контакт http://vk.com/ania_panchenko


ЗА ПАЦАНОВ!!!!!))) )) :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Даша 21.08.2012 00:38
Фестиваль изначально был под названием НОВЫЙ ФОРМАТ, и делался в самом конце августа. Дату подкорректирова ли под того дядю на листовочках. Выбирай его;) а чего..бабло есть ж .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Сіренький 20.08.2012 21:02
Коротше кажучи, Черкаський Вудсток не відбувся. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #13 Риган 20.08.2012 17:02
На концерт прийшли,відпочи ли, поспілкувались та не парились політичними виступами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #12 Нетолерантний 20.08.2012 16:48
Дали днями листівку із запрошенням на рок-концерт в Черкасах. На звороті - політична агітація за кандидата-заступника "губернатора". Саме того, що переконував нас в тому, що селяни на Черкащині чудово живуть.
Висновки і враження від листівки:
1. Деякі рок-гурти відмовились виступати, коли дізналися, що концерт "під патронатом Партії регіонів". Моя їм за це повага.
2. Деякі гурти залишилися, розповідаючи байки про свою аполітичність. Так, нешановні - ви аполітичні і вас використали регіонали. Яка від вашої аполітичності користь для вашої аудиторії, якщо ви своїм виступом агітуєте молодь за партію районів - антинародне бандугруповання . Таким гуртам зневага.
3. На агітці написано - "Головні для нас завдання - Ваші наміри й бажання". РегЫ*нали, мої наміри - виконувати вирок Народних судів над вами в підвалах, мої бажання - щоб Ви віддали награбоване вже зараз і ............................................. Тож виконуйте або не брешіть, регі*нали!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #11 Дима 20.08.2012 14:02
"Більшість з них – аполітичні, справжні поціновувачі року"
справжні оціновувачі року на такой шлак не ходят 8)

Лично нам важно было выступить,так сказать опыт для будущих концертов.
Отиграть для людей которые пришли и чисто повеселится для себя..
Я лично неподдерживаю не какой политики вообще..перед выступлением с ребятами я открыто сказал что мы играем не для "Синих" а для вас.
А шлак не шлак решать уже не мне а вам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #10 Александр 20.08.2012 13:31
"більшили плату втричі."
брехня ;-)

"– Деякі гурти відмовились, тому що людина захворіла, дехто приїхати не зміг."
думаю это они так красиво отказались о участия :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #9 Александр 20.08.2012 12:32
"Уперше в історії міста Черкаси організований потужний фестиваль.."
:D :D :D вы че серьезно? цирк да и только.. пришло пару колек, да друзей выступающих

"Більшість з них – аполітичні, справжні поціновувачі року"
справжні оціновувачі року на такой шлак не ходят 8)

"Виконавці також прийшли, щоб «покуражити для пацанів»"
ну как бы все ясно, для пацанов :lol: :lol: :lol:

"Нам було байдуже за чиєї підтримки ми виступатимемо. Головне те, що ми зіграли, адже це наш дебют."
ну я так понимаю им вообще поф** было где играть, первый же раз!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100