28 жовтня на території ПрАТ «Уманьгаз» відбулось відкрите обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік.

Уманьгаз

Про це повідомляють в Уманській міськраді.

Зустріч відбулась за участі Уманського міського голови Ірини Плетньової, керівництва ПрАТ «Уманьгаз», депутатів Уманської міської ради, громадських організацій, підприємців та небайдужих жителів Уманської міської територіальної громади.

Відповідно до проєкту ПрАТ «Уманьгаз», жителям громади доведеться сплачувати більше ніж у 4 рази за транспортування газу, ніж було затверджено у минулому році. Зараз люди сплачують 1,78 грн (без ПДВ) за 1 куб транспортування газу, а відповідно до проекту, змушені будуть сплачувати 8,91 грн (без ПДВ) за 1 куб.

Ірина Плетньова висловила своє занепокоєння та незадоволення щодо встановлення нових, захмарних тарифів на послуги розподілу природного газу.

Очільниця повідомила про те, що міська влада та депутати Уманської міської ради підготували та направлять звернення до органів державної влади, а саме: Президенту України, голові Верховної Ради України, голові Кабінету Міністрів України, Прем’єр Міністру України, Міністру розвитку громад та території України, голові антимонопольного комітету України, голові Черкаської обласної державної адміністрації щодо допомоги в регулюванні даного питання.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Наша Йулічка 31.10.2021 11:46
Вже давно таке й обіщала, шо коли в когось там по 2, то в неї буде по 4!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100