Світлану Трофімову, Валентина Поляха та Павла Філіпенка в «Об'єднаній опозиції» вже не побачать, втім, як і у новому однойменному міжфракційному об’єднанні, що виникло у обласній раді з фракцій «Батьківщина» та «Фронт змін».

- Причина — невиконання рішення партії стосовно єдиних кандидатів від об'єднаної опозиції. Вони порушили рішення з'їзду і рішенням партії їх виключили з фракції «Батьківщини», - пояснює Наталія Старікова.

Як відомо, Світлана Трофімова та Валентин Полях вирішили піти самовисуванцями, а Павло Філіпенко балотуватиметься від партії «Удар» по округах Черкащини.

Фракції ВО «Батьківщина» і «Фронт Змін» об'єдналися в Черкаській обласній раді нещодавно. Міжфракційне об'єднання носить назву «Об'єднана опозиція». На спільному засіданні фракцій обрали голову об'єднання — лідера фракції ВО «Батьківщина» Володимира Греся. Співголовою обрали Наталію Старікову з «Фронту Змін».

- Ми й так спільно працюємо вже майже рік щодо вирішення проблемних питань громади, пропонуємо альтернативні програми та реформи, - говорить Наталія Старікова. - Якщо наша співпраця буде юридично закріплена, то нам це буде тільки на користь, тому що кожен депутат відчуватиме не тільки командну роботу, але й відповідальність.

Депутати від “Об'єднаної опозиції уже підготували проект рішення стосовно змін регламенту обласної ради про створення міжфакційного об'єднання.

Міжфракційне об'єднання налічує 22 депутатських багнети: до нього увійшло 17 депутатів-«батьківщинівців» та 5 «фронтовиків», інформує прес-служба «Фронту Змін».

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 [email protected] 29.08.2012 13:54
Цікаво а де відбувалося це спільне засідання. Його фізично не було. а на папері як завжди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ужасть 28.08.2012 13:31
Продовж.
В трьох інших округах ситуація для опозиції взагалі безперспективна .
- В 196-му окрузі, майже невідомий виборцю представник опозиції О Сінгаєвський,
- В окрузі №197 кожен по своєму лояльні до діючої влади та організаційно спроможні нардепи: колишній «бютівець» Богдан Губський і «регіонал» Віктор Корж затято воюють між собою, взагалі не звертаючи увагу на координатора опозиційних сил Черкащини Л Даценка
-На смілянський округ № 198 взагалі довго не хотів йти жоден представник опозиції.

В багатьох регіонах оглядачі дивуються на підбір кандидатів об’єднаною опозицією, нарікають на відсутність домовленостей в опозиційному таборі, відмічають успішні кампанії самовисуванців.

Пора бабке продавать хату и куплять хванеру на еропланы для гетьманов опозиции :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Ужасть 28.08.2012 13:25
:-)
Сегодня, в 12:50
О Черненко, Ком виборців України
Вибори в одном округах Черкаської обл можуть стати показовою і повчальною ілюстрацією до підсумків усієї виборчої кампанії 2012 року Одним з головних висновків цього аналізу є те що опозиція програла виборчу кампанію наперед і зробила це не один раз
- Гресь - важко знайти настільки ж не харизматичного і малосимпатичног о кандидата
- Анатолій Бондаренко посада керівника обласного штабу опозиції не дозволяє йому приділяти округу стільки часу, скільки необхідно для перемоги
- в Уман окрузі М Поляков легкої ваги вийшов кандидат але то півбіди шляхом самовисунення зареєструвались діючий депутат від «Батьківщини» П Костенко та колишній гол виконкому Обл осередку «Батьківщини», деп облради О Румик партією
- Але найбільш трагічно для опоз виглядає нині суто міський черк округ №194 протестний електорат на який міг би розрахов Булатецький буде розтягнутий 4-ма опоз кандидатами на приблизно рівні долі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Ужасть 28.08.2012 10:50
Все идет по моему сценарию...лебедь, рак и щука :-)
а вот еще...
Фракції ВО «Батьківщина» і «Фронт Змін» об'єдналися в Черкаській обласній раді нещодавно. Міжфракційне об'єднання носить назву «Об'єднана опозиція».
Господи, поможите разобраться в этих опозициях..их уже столько насоздавали... 6 партийцев создали 26 опозиций и объеднань. Вот сейчас создали «Об'єднана опозиція», а что же тогда такое КОДло??? :o :-? :sigh: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 [email protected] 28.08.2012 10:11
Дуже дивно, але ФЗ своїх депутатів навіть не позвали на те об"єднання- ВЕЛИКА БРЕХНЯ ця Старікова Чистої води піар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100