реклама

реклама

На виконання порядку, визначеного Законом України «Про житлово-комунальні послуги», наразі гаряча вода та тепло до домівок споживачів постачається, відповідно до публічних індивідуальних договорів приєднання про надання послуг із постачання теплової енергії та постачання гарячої води. Про це повідомляють у пресслужбі ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно».

dogovir

Затверджені Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання гарячої води є публічними договорами приєднання і укладаються з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України.

На офіційному веб-сайті ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» (https://khimvolokno.com.ua/) від 13.10.2021 року було опубліковано повідомлення з текстами публічних договорів приєднання про надання послуги з постачання теплової енергії та про надання послуги з постачання гарячої води.

Такі договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір із виконавцем комунальної послуги.

Ознайомитися з Типовим індивідуальним договором про надання послуги з постачання теплової енергії та Типовим індивідуальним договором про надання послуги з постачання гарячої води можливо на сайті khimvolokno.com.ua у розділах «Для населення» та «Для компаній».

Тариф на відповідні послуги (теплопостачання, гаряче водопостачання) встановлюється, відповідно до чинного законодавства, органом місцевого самоврядування, а саме виконавчим комітетом Черкаської міської ради (Рішення №1094 від 07.10.2021р.).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100