реклама

реклама

30 серпня відбулась зустріч кандидата у народні депутати України по 197 виборчому округу Віктора Коржа з представниками громадських організацій, які зібралися вислухати його передвиборчу програму та обговорити шляхи співпраці.

Під час зустрічі Віктор Корж відповів на багато гострих питань, розповів про своє бачення подальшої роботи на окрузі, про ті законодавчі ініціативи, які допоможуть вирішити чимало болючих соціальних проблем регіону. Це, зокрема, і допомога дітям-інвалідам, і медична допомога ветеранам та інвалідам війни, Чорнобиля, дітям війни, і патріотичне виховання підростаючого покоління у національних традиціях, спортивне дозвілля та пропаганда здорового способу життя. Не обійшов увагою народний депутат і питання соціально-економічного розвитку регіону, створення нових робочих місць, вирішення питань ремонту доріг та газифікації сіл, налагодження постачання чистою питною водою та відновлення медичної та спортивної інфраструктури регіону, інформує прес-служба кандидата.

Багато з ініціатив Віктора Коржа знайшли відгук, тому за результатами цієї зустрічі була підписана Декларація про підтримку кандидата в народні депутати, яку підписали більшість із присутніх:

Усвідомлюючи величезну відповідальність за майбутнє нашої країни і розуміючи, що це майбутнє цілком  залежить від нашого вибору, ми, представники політичних партій на Черкащині: «Союз.Чорнобиль.Україна»; «Справедливість»; «Жінки за майбутнє»; «Нова політика»; Партії Зелених України;  партії «Зелені»; Селянської партії України; Партії реабілітації народу України; Козацької народної партії; партії «Аграрний союз» та  громадських організацій Черкащини - «Діти Чорнобиля»; «Ради молодіжних громадських організацій»; Центр європейської та євроатлантичної інтеграції»; «Федерації футболу в Черкаській області»; благодійної організації «Від серця до серця»;  «За майбутнє дітей»; «Жіноча ініціатива»; «Берегиня світу»; обласного обєднання багатодітних сімей; Черкаського обласного товариства Українського реєстрового козацтва; «Українське козацтво»; «Демократичне перетворення України»; обласне відділення Дитячого Фонду України; Громадського руху « З вірою в майбутнє» - робимо свій вибір і спрямовуємо свої зусилля на підтримку кандидата в народні депутати по 197 виборчому округу КОРЖА Віктора Петровича.

Ми впевнені, що саме такий, справді народний депутат, нам потрібний  і закликаємо всіх виборців 197 виборчого округу підтримати на виборах кандидатуру КОРЖА Віктора Петровича».

Володимир Болтенков – голова Черкаської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз. Чорнобиль. Україна»

– Союз ретельно вивчав програми кандидатів у народні депутати по нашому виборчому округу. І вирішили підтримати Віктора Коржа, адже він не роздає обіцянки, а конкретно діє. Довіру викликає його рішення підписати з територіальними  громадами округу соціальні угоди, які закріплюють відповідальність депутата перед виборцями. На користь Віктора Коржа свідчать і конкретні справи: відкриття палати для інвалідів війни та чорнобильців у Золотоніській ЦРЛ та допомога у лікуванні конкретних л юдей, що зверталися по допомогу.

Степанчук Олександра – заступник голови обласного осередку жіночої організації «Берегиня світу»

– Нам імпонує напрямок програми  Віктора Коржа з соціальних питань, тому що девіз нашої організації «Там, де є проблема, треба допомогти її вирішити». Підтримуємо владу цілком, ті зрушення в економіці, стабілізація, яку проводить влада, гідні уваги, йдуть на добро людям. За нього будемо голосувати й агітувати!

Олександр Балацький – крайовий отаман Черкаського козацтва, Міжнародної громадської організації «Українське козацтво», генерал-хорунжий.

– Черкаси вперше за всі роки прийняли програму розвитку козацтва, і це велике досягнення. Тому я підтримую кандидата від Партії Регіонів Віктора Коржа.  Він займається конкретними справами. Вихованці ФСТ «Динамо», яке він очолює, переможці цьогорічної олімпіади – Василь Ломаченко та Олександр Усік – не соромляться носити оселедці та танцювати гопак. Вони виховані в дусі національно-свідомому, патріотичному і мають стати прикладом для сучасної молоді.

Тетяна Любаненко –  голова Золотоніської районної ради ветеранів війни і праці

– Ветерани – це розум, честь і совість нашої епохи. Тому для нас важливо, щоб кандидат був порядним та чесним. Віктор Петрович за всі роки ніколи нікого не образив, не чули щоб засвітився у скандалах. Дякую вам, що ви з багатьма колективами зустрічаєтеся, що ви відкриті до спілкування з простими людьми. Подобається, що Віктор Корж – не самовисуванець, як більшість з кандидатів у депутати в окрузі №197, за нього несе відповідальність влада і партія.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Олег 31.08.2012 20:17
Блін скільки ж у нас***лизів :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Вибаглива 31.08.2012 16:21
Цитую фіквам:
Брехня. Це ж р*гинал. В чркасах вас ненавидять.
У вас мало агітаційних палаток. Треба їх розмістити біля кожного каштана вздовж бульвару Шевченка :lol:

Говоріть за себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 фіквам 31.08.2012 15:45
Брехня. Це ж р*гинал. В чркасах вас ненавидять.
У вас мало агітаційних палаток. Треба їх розмістити біля кожного каштана вздовж бульвару Шевченка :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100