реклама

реклама

Нову програму патріотичного виховання молоді запровадив на Черкащині народний депутат України Богдан Губський.

Програма реалізується з метою пропагування національної ідеї, утвердження засад української державності та розвитку української мови як єдиної державної, повідомляє прес-служба народного депутата Богдана Губського.


Саме тому саме 1 вересня, у перший день нового навчального року, в рамках програми символи української державності – прапор та Конституцію – отримали усі школи 197-го Канівсько-Золотоніського округу: міста Золотоноші, Канева та Золотоніського району, частина Черкас, Канівського, Черкаського  району.

Традиційно протягом багатьох років парламентарій особисто вітає учнів та педагогічні колективи шкіл Черкащини з Днем Знань. Не став винятком і цьогорічний першовересень – з робочим візитом народний депутат відвідав свято першого дзвоника в містах Канів та Золотоноша, де взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року.

У Каневі Богдан Губський привітав школярів ЗОШ № 3 та 6. Народний депутат долучився до святкувань (а перед цим – до технічного оснащення шкіл), та в рамках нової програми ініціював передачу навчальним закладам державного прапора та Конституції України.

Передача символів незалежності та державності України навчальним закладам Черкащини – лише одна зі складових нової програми патріотичного виховання учнівської молоді, запровадженої Губським.

У Золотоноші Богдан Губський взяв участь у святі першокласника – в центральному парку міста зібралися усі першачки міста, їхні батьки та гості.

– Перше вересня – це особливий день, зокрема й в моєму житті. У цей радісний день бажаю всім школярам, особливо першокласникам, які вперше переступили поріг школи, підкорити вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети, стати гідними громадянами України, – виступаючи, підкреслив Богдан Губський.


Також парламентарій подякував усім вчителям, які надають якісні знання школярам, а також запевнив, що і надалі, як народний депутат, підтримуватиме освітні заклади Черкащини. Зокрема, в рамках власної програми «Школа майбутнього» Богдан Губський планує забезпечити усі школи округу комп’ютерними класами та мультимедійними центрами, аби надати рівні можливості учням сільських та міських шкіл в отриманні якісної освіти та гарантувати їм більші  шанси до вступу до вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, Богдан Губський опікується освітою Черкащини, тривалий час успішно реалізуючи в області власні освітні програми – «Розумна дитина» та «Школа майбутнього», спрямовані на підтримку та розвиток позашкільної та шкільної освіти.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Оксана Колісник 03.09.2012 20:00
Повністю підтримую! У кожному класі на найвиднішому місці мають висіти Державні Прапор та Герб Україні. І ні в якому разі - потрети президента. Тим більше такого, якого і в приклад ставити небезпечно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ужас 03.09.2012 19:54
Купив "Прочерк"
ваш Б.Губський
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100