реклама

реклама

Першокласники черкаської школи № 20 свято Першого дзвоника зустріли з особливою радістю. Президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська допомогла першачкам розпочати навчання з новими партами – саме такими, які й потрібні маленьким 6-річним діткам.

З проханням про допомогу у придбанні парт до Валентини Жуковської через громадську приймальню звернулася директор школи Людмила Кіта ще влітку. Відповідь – не забарилася. Тож тепер тут для діток буде створено відповідні умови, бо перший клас – це початок шкільного життя. І дуже важливо, аби в «першачків» був піднесений настрій, і щоб таким він залишався протягом всього року, інформує прес-служба Валентини Жуковської.


Атмосфера на святі Першого дзвоника в школі дійсно була щирою і невимушеною. А талановиті школярі приготували прекрасний концерт.  Валентина Борисівна, котра була присутня на святі, до речі, вже зустрічала декого з юних виконавців та колективи на різних заходах.  Зокрема, колектив юних барабанщиць радував своїм виступом на закритті табору «Велика гра», а юний співак Дмитро Говоров виступав на концерті, який «Азот» організував у Палаці «Дружба народів» з нагоди Дня знань.

– Коли влітку виникла проблема з браком парт для маленьких першокласників, Валентина Жуковська підтримала нас, – зауважила під час виступу на святковій лінійці директор ЗОШ № 20 Людмила Кіта. – Я навіть не сподівалася на допомогу, бо багато підприємців, до яких ми звертаємося, нам відмовляють. Допомога була дуже своєчасною, і сьогодні наші перші три класи мають світлі охайні приміщення і парти.

Також, за словами директора, цього літа учні школи відпочивали в таборі «Велика гра».

– Для дітей це було щось нове і незвичне: дружня родина, яка виховувала їх любити рідне місто, рідну країну. Я думаю, що ми повинні особливо подякувати нашій гості за таку підтримку, – звернулася до присутніх пані Людмила.

Валентина Жуковська зізналася: побувавши на святі Першого дзвоника, ніби сама повернулася в дитинство і свій перший клас.

– Для кожної родини це найбільш хвилююча мить, коли відправляєш свою дитину у доросле життя. Ти не знаєш, яким воно у нього буде, як складеться. Хочеться, щоб життя було щасливим, успішним. Все, що ти маєш у своїй родині, хочеш віддати своїй дитині. Я дуже вдячна Людмилі Богданівні за таке представлення. Ми познайомилися влітку, і я була здивована, яка кількість обдарованих та талановитих дітей навчаться у цій школі. Хочеться побажати щоб цей рік приніс вашим родинам тільки успіхи, і  щоб це відчуття піднесення 1-го вересня було з вами протягом цілого навчального року, – сказала Валентина Жуковська.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Батько першачка 04.09.2012 11:26
Після цього подарунку вчителі школи № 20 носяться з проблемою, як ввести ці парти в експлуатацію. Пояснюю, як видно на фото - всі парти мають гострі кути. А щоб першачки могли за ними безпечно навчатися, кути парт мають бути заокругленими (згідно вимог МОН). І тепер вчителі тиранять батьків, що треба швидко переробити парти - позрізати кути в партах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100