реклама
Sucurity Police

реклама

Низку найвіддаленіших сіл Канівщини відвідав з робочим візитом народний депутат України Богдан Губський.

Парламентарій – частий гість в Канівському районі та районному центрі. Кілька років поспіль він успішно реалізує тут свої програми «Розумна дитина», «Школа майбутнього», «Здоров’я нації» та втілює низку потрібних жителям законодавчих ініціатив, на які, за його словами, спонукає безпосереднє спілкування з людьми, повідомляє прес-служба Богдана Губського.

Цього разу маршрут народного депутата проліг через села Потапці, Піщальники, Черниші, Трощин, Глинча, Грищенці, Пшеничники, Іваньків, Григорівка, Студенець і Бобриця. Тут Богдан Губський особисто зустрівся з жителями та вивчив найболючіші проблеми населених пунктів та окремих категорій населення.


Робочу поїздку Канівщиною народний депутат України Богдан Губський розпочав візитом у Потапці. Це одне із найвіддаленіших сіл району. В ньому, як і в інших селах Канівщини, парламентарій особисто зустрівся з жителями та дізнався про їхні проблеми. Найбільше селяни нарікали на погані дороги, повну відсутність мобільного зв’язку, недостатню забезпеченість медикаментами, недотримання чинного законодавства стосовно розпаювання земель працівникам соціальної сфери, виплати дітям війни та чорнобильцям, недостатню увагу держави стосовно підтримки багатодітних сімей, проблеми з водопостачанням.

Ця низка сіл належить до так званих «неперспективних», обділених увагою держави та візитами можновладців.

У Піщальниках, наприклад, взагалы немає ФАПу, жителі Потапців мають їхати аж до Канева, щоб пройти найпростішу  медичну діагностику та здати елементарні аналізи, тощо.

Натомість Богдан Губський вважає, що саме на такі села має звертати увагу держава.

Частину проблем парламентарій вирішив тут, на місці, інші, які потребують кропіткої роботи та додаткового опрацювання, будуть вирішені найближчим часом.

Так, в планах народного обранця – добудова та ремонт доріг, запровадження нових прямих маршрутів до районного центру, аби селяни могли їздити до Канева, зокрема за медичною допомогою, налагодження телефонного зв’язку, газифікація сіл, посилення сільської медицини – ремонти та оснащення місцевих ФАПів та амбулаторій.

Конструктивно поспілкувався народний обранець і з жителями сіл, в яких побував вперше, і в тих, де бував неодноразово, адже позаминулої каденції, коли обирався «мажоритарником», активно допомагав цим селам. Так, за його сприяння кілька років в Чернишах з’явився шкільний автобус, тому що одна з головних проблем маленьких сіл – підвезення дітей в школу до сусіднього села.


Важлива тема, яка турбує жителів сіл Канівщини та, на думку народного депутата, потребує окремої законодавчої ініціативи – проблема багатодітних сімей та матерів-героїнь. Богдан Губський налаштований внести відповідний законопроект, який захищатиме і підтримуватиме дітей з багатодітних сімей, та, зокрема, їхніх матерів – держава повинна приділяти їм посилену увагу, починаючи від елементарного матеріального забезпечення до відповідного соціального захисту.

– Я як народний депутат України берусь ці проблеми вирішити. Цього й наступного року, маючи великий досвід у цих питаннях, я доб’юсь, щоб дороги були добудовані, щоб були села газифіковані, щоб з’явився телефонний зв'язок. А ще я хочу подати відповідний законопроект, спрямований на захист матерів-героїнь, – підкреслив народний  депутат Богдан Губський.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 РеБром 06.09.2012 16:19
На жаль, немає там на округу "губськозакаточн ого станка"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 опонент 06.09.2012 15:05
як він вже втошнився цей богдан. А люди, люди - стадо тай усе.Самі з себе сміються. Обступили цього знахабнілого буржуя наче інопланетянина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100