Поліцейський офіцер громади Тарас Громенко не залишив у безвиході жінку, яка через скрутне становище не може сама доглядати прибудинкову територію, повідомляють у поліції Черкащини.

ui_43

Під час патрулювання Руськополянської об’єднаної територіальної громади поліцейський офіцер громади звернув увагу, що вздовж дороги розрослися чагарники, які заважають руху автомобілів та пішоходів.

Офіцер поліції звернувся до господарки будинку та попросив впорядкувати територію до норм і правил благоустрою. Проте власниця розказала поліцейському, що потрапила у скрутне становище. Зараз вона доглядає стареньку маму, яка хворіє. Усі гроші витрачає на лікування через що, заплатити за обрізання дерев немає можливості. Сама привести до ладу прибудинкову територію також не може, бо в господарстві нема відповідних інструментів.

Вислухавши жінку поліцейський не залишив її у безвиході. Службовий автомобіль Тараса Громенка обладнаний всім необхідним для роботи в екстремальних ситуаціях. Офіцер поліції взяв бензопилу й сам обрізав розлоге гілля дерев вздовж проїжджої частини та допоміг прибрати територію домоволодіння.

Жительки Руської Поляни щиро дякували офіцеру за турботу й за те, що він завжди поруч.

photo_2022-02-10_14-35-23

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Оккупационная комендатура 12.02.2022 14:21
Добавьте два слова к заголовку и утройте посещаемость. Эти два слова: "расчленить тело".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Я черкащанин 12.02.2022 12:43
Люди, ви серйозно? Поліцейський зробив гарну справу: забезпечив проїзд дорогою і допоміг жінці. І що ми читаємо в коментарях? Суцільний осуд. Кожен знайшов за що підчепити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Це дійсно зальот 12.02.2022 12:35
Поліцейский в формі. Значить, хояа й не прямо, але він знаходиться при виконанні своїх обов'язків, можливо навіть в робочий час. Дійсно, чому він займається тоді сторонніми справами? Пам'ятаєте недавнього німецкого адмірала, який теж будучи в форменному одязі, бовкнув про хуйла та Китай? Вечером він вже подав в відставку, хоча почав ще вдень виправдовуватис ь, що це була не офіційна, а його особиста думка. На що отримав відповідь - коли людина в формі, то це автоматично означає що це офіційна особа, навіть думка якої не може бути особистою. А от коли б він був в цивільному, то тоді таки так, це особисте висловлювання. Був би він в цивільному то до відставки діло б і не дійшло. Цей "поліцист" ніколи не стане адміралом, але зальот аналогічний. От тому черкащина й являється прохідним двором для столичних проходимців - хто що хоче, те й робить. Не має тут закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Ооо 12.02.2022 08:55
Может нужно в сельсовет обращаться по таким вопросам. Полицейский должен заниматься своими непосредственны ми обязанностями. А если взялся помочь, тогда без фотосъемки, скромнее надо делать добрые дела.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 юра 11.02.2022 16:47
А сусідів в селі немає? Може б ще корову подоїв та простірнув ... :o :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Пообрезал кусты 11.02.2022 13:48
И в качестве рояля нашёл в них, случайно, фотокорреспонде нта. Браво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100