реклама

реклама

Учора в Черкасах відбулося урочисте відкриття Палацу культури «Дружба народів». Відкриття приурочили до 50-річчя з дня закладання першої цеглини в будівлю заводу «Азот».

Відкриття центрального Палацу культури - свято для усього міста

Відкриття центрального Палацу культури - свято для усього міста

 

На площі перед «Дружбою народів» протягом двох годин для черкащан виступали місцеві творчі колективи.

Після розрізання символічної стрічки усі запрошені пройшли до концертної зали, де відбувся перший концерт в реконструйованій «Дружбі» – «Черкаси – серце України». На сцені виступали Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, фіналісти шоу «Голос країни» Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, учасниця дитячого Євробачення-2012 Анастасія Петрик та фіналістка цього конкурсу у 2008 році Вікторія Петрик, а також тріо бандуристів «Брати». Крім того, концерт показували на двох великих екранах на вулиці.

фото - Ілля Шитов (Фейсбук)

фото - Ілля Шитов (Фейсбук)


Після святкового концерту з феєрверками також увімкнули новий фонтан.

Про те, скільки «Азоту» коштувала реконструкція ПК «Дружба народів», чому пенсіонери шоковано дивилися на Олега Скрипку та як в Черкасах зустрічали мільйонера Дмитра Фірташа, читайте згодом у рубриці «Таблоїд».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 федор принципиальный 10.09.2012 18:54
не пойму ну отремонтировали здание собсвенность фирташа а напротив дворца разваленные недостроеннные и уничтоженный бывший сквер ЗВЕЗДОЧКА и это на бульваре шевченко визитной карточке города дорог светофоров коммунального транспорта как не было так и нет погубили горе руководители каштановую аллею в центре города европейская площадь превращена в парковочную площадь возле драмтеатра од.... превратил в кладбище из железобетона очередную площадь чему радоваться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Микола 09.09.2012 18:03
Був, бачив - СУПЕР!!! Але дивлячиь на це трохи вразило, те, що колишні керманичи міста ВКРАЛИ таку гарну металеву огорожу по бульвару Шевченка. А на них були такі гарні чайки, чайки - символ гарного міста на Днепрі. Де та огорожа??? Можливо її дбайливо зберегли, не вкрали?? А подруге..напроти такого шатного палацу.. руйнується кимось за копійки приватизовані (а фактично вкрадені у громади міста) міська баня, чи небобудова напроти ресторану "Государь". Думали прихватиме, а потом перепродамо та заробимо грошенят, Треба меру Одаричу та губернатору навести порядок та забрати їх до фонду міста та області. Бо місцеву горе-патріоти мають думки тільки вкрасти та розрушити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100