реклама

реклама

До Дня фізичної культури і спорту дітлахи трьох сіл Черкащини – Тубільців, Яснозір’я та Гельмязіва - отримали від народного депутата України Віктора Коржа чудовий подарунок – спортивні та дитячі майданчики.

«Діти повинні змалку привчатися до активного дозвілля, мати добре облаштовані спортивні майданчики, які б стимулювали їх інтерес до спорту, рухливих ігор, здорового способу життя», - говорить Віктор Корж. Він підкреслив,що сьогодні влада розуміє потребу у розвитку фізичної культури і спорту,будівництві нових спортивних об’єктів і відновлення здоров’я нації є одним з пріоритетів державної політики.

Відкриття у Тубільцях дитячого майданчику стало справжнім святом для малюків. До них завітали клоуни, які влаштували веселе свято, а потім всі дружно ласували морозивом.

Найбільшим сюрпризом для сільських мешканців став приїзд чемпіонів та призерів ХХХ Олімпійських Ігор. До Яснозір’я, на запрошення голови ФСТ «Динамо» України Віктора Коржа, завітали заслужені майстри спорту, чемпіони світу та чемпіони Олімпіади - Олександр Усик та Василь Ломаченко, заслужені майстри спорту України та призери Олімпіади – боксери Денис Беринчик та Олександр Гвоздик.

Олександр Усик: «Я вдячний Віктору Петровичу за те, що він докладає багато зусиль для розвитку українського спорту. «Динамо» сьогодні під його керівництвом є одним з найпотужніших спортивних товариств в України, яке відновлює свою інфраструктуру, ремонтує і будує нові спортивні об’єкти. А його ініціативи щодо будівництва спортивних площадок, футбольних полів у різних регіонах заслуговують на повагу і підтримку. Адже потрібно про здоров’я дітей дбати не на словах, а на ділі, що він і демонструє».

Справді незабутньою стала зустріч із олімпійськими чемпіонами для хлопців із фізкультурно-спортивного клубу «Спарта» з Канева (тренер – Маланчев В’ячеслав Васильович). Вони навперегони фотографувалися із знаменитостями. До того ж у подарунок вони отримали боксерські рукавички із автографами чемпіонів.


На відкритті площадок були присутні керівники району, сільські голови і, звичайно, майже всі сільські діти, які радо «окупували» гойдалки, тренажери, та відразу випробували подаровані майданчики у ділі.

Лідія Поповиченко, сільська голова с.Яснозір’я: «Цього року у нас в Яснозір’ї завдяки Віктору Петровичу справжній «зорепад». Влітку на футбольний турнір до нас завітав відомий український футболіст, володар «Золотого м’яча» Ігор Бєланов, сьогодні у нас в гостях олімпійські чемпіони. Ми раніше про таке і мріяти не могли. Ми дуже вдячні Віктору Петровичу, що він не на словах турбується про здоров’я наших дітей, а пообіцяв, що зробить спортивний майданчик і зробив. Добре якби у нас на окрузі був такий сумлінний і порядний депутат».

Про це інформує прес-служба нардепа Віктора Коржа.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Сміла 10.09.2012 22:33
З Фонду проплачено? Пряма агітація за Коржа. Втім,це йому не допоможе((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100