Куратору Черкаської області у Верховній Раді України від «УДАРу» Ірині Геращенко бридко від подій, які сьогодні відбуваються в парламенті через вчорашнє рішення призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС. Про свої почуття Ірина Володимирівна написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua


«Зрадники за своїми однопартійцями-боєвиками забарикадирувалися від опозиціі. Які ж вони перелякані і бридкі!» – підписала фото «ударівка».


Зазначимо, що сьогодні на засідання Верховної Ради традиційно прийшов уряд, головним запитанням до якого було, цілком очікувано, було припинення євроінтеграції, повідомляє «Українська правда».

Опозиція так само традиційно прийшла у різнокольорових светриках із закликом дати «Юлі – волю», і твердила, що «Україна – це Європа». «Уряду Азарова ці лозунги мало що сказали», – зазначає видання.

Кабмін прийшов майже «основним складом». Усі міністри нервово, але усміхалися. Опозиціонери усіх їх разом зустріли вигуками «Ганьба!», а коли спікер Володимир Рибак представляв урядовців, то освистали і кожного міністра окремо.

Головні «бійці» Партії регіонів одразу оточили ложу уряду живою стіною – від гріха подалі, можуть же і не тільки прапор ЄС почепити, а й потиличника», – зауважує видання.

Азаров взяв головний удар на себе, позапланово виступивши зі зверненням до парламенту. Він клеймив попередників, «подякував» за ціну на газ, обурився вимогами МВФ.

Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua


Окремо він пояснив, що Україна зашвидко йшла до Європи, і тепер час перепочити. Як довго Україна «відпочиватиме» від Європи, до якої так і не дійшла, Азаров не розповів.

Наприкінці виступу опозиція не витримала і побігла блокувати ложу уряду. Найкреативніші з опозиційних лав, почали кидати в міністрів якісь папірці й газети.

«Одним словом, опозиція зробила все, що могла», – підсумовує видання.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Михалич 24.11.2013 10:51
Цитую будячок:
«Одним словом, опозиція зробила все, що могла», – підсумовує видання."... А вона тільки це й може ;-)

Предложите альтернативу, критик вы наш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 МОНЯ 22.11.2013 23:30
А меня давно тошнит от предателЯ Геращенко, как она прислуживала Ющу, как грудью падала на амбразуру за Юща, как горели её кр*лячьи красные глазки, дескать, за хозяина всех порву, а что теперь? Продаются тв*ри не за 30 сребренников.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Чукча 22.11.2013 16:42
Одно непонятно, что самым непреодолимым барьером стало лечение одного из осужденных за границей. Вот самая главная цель всей борьбы опозиции. А те тысячи кто за них мерз на майдане и те сотни тысяч обездоленных их не волновали с 2004 по 2010 и не волнуют сейчас. Им как б*мжам, подкинут пирожок перед выборами и снова пухнут в Раде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Loki 22.11.2013 16:26
Высота Ґроссґлокнера, о котором вчера говорил Фишер, 3798м. Есть ещё к чему стремиться можновладцям, ожидая пока народ передохнет двигаясь вверх по лестнице ведущей вниз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 незнайка 22.11.2013 15:57
Папирцями в обличчя спикеру? Рудьковский уже такое вытворял Та женщина давно замужем если еще не вдова Да и Рудьковский уже не выезжает на инвалидной коляске к своим одноверцам В красном кресле ВРУ СКАНДАЛОВ НЕ ВЧИНЯЕТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 будячок 22.11.2013 15:50
«Одним словом, опозиція зробила все, що могла», – підсумовує видання."... А вона тільки це й може ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100