реклама

реклама

З-поміж «беркутівців», які о 4-й ранку жорстоко розігнали Євромайдан, були і черкащани. Про це «Прочерку» повідомив генерал міліції, колишній начальник Управління МВС у Черкаській області та в.о. начальника УСБУ регіону Микола Каплій.

– Я до останнього не вірив заявам начальника київської міліції Валерія Коряка, щодо «Беркуту», який бив і розганяв мітингувальників, крім кримчан і луганчан, входили також і черкащани. Проте сьогодні я отримав тому підтвердження. Більше того, знаю, що зараз готують на Київ з Черкас ще 55 осіб. Та це вже не «беркутівці», а просто представники правоохоронних органів. Може, патрульно-постова служба тощо, – зазначив Микола Каплій.

У цілому ж, коментуючи дії «беркутівців», Микола Васильович зауважив, що такого нахабства ще не бачив.

– Чому вони себе так поводили? Хто дав команду? Я за всю історію не те що незалежної України, а й Радянського Союзу такого не пам’ятаю! Є інструкція як можна застосовувати гумові кийки. Ніколи гумовим кийком не можна бити ні по голові, ні по ключицях, ні по животу! Але ми всі бачили у відеорепортажах як били людей, – говорить Микола Каплій. – Вважаю, що президент має нести відповідальність за те, що відбулося на Майдані.

Що ж до самих «беркутівців», то вони, за словами Миколи Каплія, мають бути звільнені, а потім притягнуті до відповідальності.

– Ці люди не повинні працювати в правоохоронній системі, бо це деморалізовані люди. Їх треба посилати у село виконувати якусь важку фізичну роботу. На інше вони не здатні, – заявив генерал.

На останок Микола Васильович додав, що отримав інформацію і щодо дій черкаських ДАІшників, яким дали вказівку хоч і не втручатися прямо в роботу перевізників, проте наполегливо рекомендувати їм не виїжджати у Київ «в зв’язку з погіршенням погодних умов».

– Проте де ви бачили погіршення погодних умов? За цією витівкою стоїть керівництво черкаського ДАІ, – зазначив Микола Каплій.

Детальніше оцінку Миколою Васильовичем дій «беркутівців», які жорстоко розігнали мирних мітингувальників на Євромайдані, читайте згодом у розділі «Пряма мова».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #17 Бендера лютий 02.12.2013 02:16
Я проти того, що людей на майдані кийками розігнали, але коли сьогодні побачив як якісь п.....ки беркут на майдані бульдозером давили ... мені стало бридко ("ментів" не люблю, але вони також люди, у них також є сім"ї, діти. Вони на майдані стоять не за ідею, а за зарплату, жрать всим хочеться)... Якщо такі сміливі, то чуму "Беркут" на майдані ??? Не глушіть бульдозер їдьте на "Межигір"я", беріть вила і вперед, там більше зла ніж в усьому укранському беркуті ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Нестор Іванович 01.12.2013 22:30
Підходить до ковпака сосід:
- сидоре як назвати батька, який заохочує своїх дітей вбивати нівчому не винних?
- та п*дер він!
- а тепер сидір п**ерович подивися, що твї вилупки на майдані натворили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Черкасець 01.12.2013 00:10
Гляньте на посилання. Цікаво, чи вистачить дітям червоної фарби, щоб відобразити своє уявлення про сучасного "дядю Стёпу"?

http://news.siteua.org/Украина/521075/УВД_сегодня_решило_объявить_конкурс__Милиция_глазами_детей_
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 Ковпакові 30.11.2013 23:28
Цитую Ковпак:
горжусь черкасским Беркутом!

А чим, власне, гордитися? Тим, що ПРАВОохоронні органи замість охорони ПРАВА перетворилися у організовану злочинну групу? Так, гордіться і далі. Але так можемо "догордитися" до того, що кожному з нас кийками голову розбиватимуть, на вулиці буде страшно вийти не тому, що там злочинці, а тому, що там "правоохоронці" з "демократизатора ми".
Сподіваюся, що у ПРАВОохоронних органах таки лишилися люди, вірні присязі українському народу, а не керівникам-злочинцям, які здатні провести відповідні законні розслідування і покарати злочинців відповідно до закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Досье 30.11.2013 23:25
Разберутся, думаю, и без твоего содействия, господин самый "честный" милиционер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Воля 30.11.2013 23:10
Просто скоты, они готовы умирать за межигорье хама.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #11 петро 30.11.2013 23:04
Пусть беркутята поспрашивают как их коллегам и из ГАИ тоже в 2004 году после такого же слепо-идиотского выполнения приказов начальников-недоумков пришлось по году в дурках валяться и срочно запасаться справками об неизличимых болезнях за преступные действия в отношении граждан
И если бы не урод прыщавый то сели бы все
А в Киргизии два года назад министру МВД во время революции за такие же фокусы выбили глаз и в покрышку засунули от автомобиля облив бензином и если бы не местные революционеры пылать бы ему на майдане кастриком
А семьи милицейские долго ещё детей в школы не пускали
Мозги просто "орёликам№ надо включать и не исполнять преступные приказы как в Конституции написано
А то Янык с бабками найдёт куда смыться а им куда бедолагам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 олег 30.11.2013 22:53
дурень ти ковпак.Це діагноз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #9 ёра 30.11.2013 22:51
быдляки, хоть бы не позорили черкассы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-23 #8 Ковпак 30.11.2013 22:45
кого Бог хоче покарати, того він позбавляє розуму. Деяких він покарав вже тричі - у 1991, 2004, і ось тепер - у 2013 :-* цікаво, чи багато тут є симпатиків помаранчевої революції? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100