На площі перед Черкаською міською радою, де попри спротив міліціонерів все ж встановили прапор Європейського Союзу, досі людно. Черкащани не поспішають розходитись, оскільки припускають, що правоохоронці можуть повернутись.


На площі залишаються депутати Черкаської міської ради Олександр Радуцький, Максим Булатецький, громадський активіст Назар Обідзінський, член політради ВО «Батьківщина» Максим Поляков, голова комітету самоорганізації населення «Луначарський» Руслан Зоря.

– Люди постійно знаходяться біля Штабу національного спротиву Черкащини. Якщо міліція повернеться, люди нам повідомлять, і ми прибудемо, – пообіцяв «Прочерку» Олександр Радуцький. – А взагалі, навіть якщо прапор захочуть зняти, то це можливо буде зробити лише із стовпом, так міцно ми його закріпили.

Член політради ВО «Батьківщина» Максим Поляков вважає, що сьогоднішнє підняття прапора ЄС – величезна перемога Черкащини.

– Це свідчить про те, що донецькій банді залишилися лічені дні. І незважаючи на вереск Тулуба (Сергій Тулуб – голова Черкаської облдержадміністрації, – ред.), він втрачає силу і не контролює ситуацію. Найбільше ж мені сподобалась позиція міліціонерів, які замість того, щоб когось бити, обнімали людей. І коли прапор піднімали, вони так само, як і всі, посміхалися. Міліція – з народом, абсолютно. І на Черкащині – це 100%, – переконаний Максим Анатолійович.

Максим Поляков також припускає, що «шалений «Беркут», хоч і поїхав, однак може повернутися».

– Питань до них буде багато. Підняття прапора є символічним, а знищення – вандалізмом. Ось хай тепер хтось із представників влади спробує це зробити, ми подивимось, хто у нас захоче стати вандалом, – зауважив Максим Поляков.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Семьон 11.12.2013 18:33
Цитую незнайка:
Майбороду на ципок знызу як свидому берегыню НАЗАВЖДЫ

Поздно :lol: Проспали чапаева :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 незнайка 11.12.2013 16:11
Майбороду на ципок знызу як свидому берегыню НАЗАВЖДЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 БАМ 11.12.2013 15:58
Потрібно прапор берегти. А то Тулуб по старій ХАМській звичці може його поцупити :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Семьон 11.12.2013 15:57
хай тепер хтось із представників влади спробує це зробити, ми подивимось, хто у нас захоче стати вандалом, – зауважив Максим Поляков.
---
Поляков сразу видно в Черкассах недавно. Поэтому такой и наивный...неделече чем 100 метров уже стоял и стовп и флаг висел и даже гранитный постаменгт от панов социалистов (Неужели ему Радуцкий не рассказывал)и тоже говорили навека. Где тот стовп, где тот флаг с постаментом.... :o :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Черкасець 11.12.2013 15:44
Хто підніме руку на наш Прапор - буде покараний. Прапор - символ нашого майбутнього. Ми не віддамо його кремлівським посіпакам. Україна - це Європа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 хлiбороб 11.12.2013 15:43
цiкаво коли хтось здере прапор. )))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100