Цієї ночі в Черкасах побили автомобіль черкащанину Віктору Плахуті, що є батьком активної діячки місцевого Євромайдану Таїсії Плахути. Про це Віктор повідомив у коментарі «Прочерку».


На думку черкащанина, очевидно, автомобіль пошкодили з метою залякати його родину.

– Тиснути на доньку не вдалося, тож перейшли до тиску на батьків. Зі мною та дружиною на роботі намагалися профести «виховну» бесіду, пов’язану зі звільнення з роботи. На роботі в моєї дружини на її захист стала профспілка. Після цього всього перейшли до наступного етапу тиску на нашу родину – побили мій автомобіль, який зберігався біля будинку, де ми проживаємо. Вибили лобове та заднє скло, вікна на лівій стороні дверей. А з правої сторони побили двері, – розповів нашому виданню Віктор Плахута.


Про злочин він повідомив до міліції.

– Як не дивно, міліціонери досить швидко приїхали. Було сфотографовано автомобіль та відібрані заяви про злочин, – сказав черкащанин.

Цікаво, що автомобіль зареєстрований в іншій області і не був задіяний в акціях на Євромайдані. Тож власник авто припускає, що без задіяння відповідних органів, виявити це авто було б неможливо.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #7 Кленов 18.01.2014 22:43
Да кому она нужна,что бы из-за неё железяки ламали.Тем более ещё и не её.А уж тем более кому она там может мешать.Те же власти врятли даже подозревают,что существует эта тётка.Но любой повод нужно использовать для пиара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Богданt 18.01.2014 18:20
У власти сытая грязь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Максим 18.01.2014 15:56
кому ти потрiбне, нещастя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Олексій 18.01.2014 14:13
А почему борци за Европу, так по б**ляцки паркуют возле дома, пусть ставит на стоянку как в Европе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Колян 18.01.2014 13:19
Это Илляшенкова Динка побила машину Тайкиному отцу,.....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 незнайка 18.01.2014 12:40
А Олийныка дачу проведывать ногами пешком собирались?И на какую тетю Мотю из откуда зарегистрирован автомобиль? А Черкасской милиции если нечего делать-пусть разбираются
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Максим Михлик 18.01.2014 12:30
Тепер і до Черкас докотилась хвиля індивідуального терору проти активістів євромайдану. Варто писати заяви в правоохоронні органи, хоча це і безглуздо, але ніщо не повинно забутись. Вважаю необхідним оголосити про збір коштів для ремонту автомобіля. Хто готовий - звертайтесь особисто до Віктор Плахута
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100