Потішну інформацію оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі депутат Черкаської міськради Руслан Зоря, який був одним з очільників черкаського Автомайдану під час Революції Гідності. Виставивши фото трьох кошенят, нещодано народжених його домашньою кішкою, депутат написав наступне: “Націоналіст” з тризубом на чолі – поїде до друзяк із Росії. Решта – двоє рудих чекають на нових власників”, пише cossackland.org.ua


Окрім “кокарди” на голові, яка нагадує наш герб, кіт має ще й поєднання кольору очей і шерсті майже як у державного прапора. Думаємо, чарівність цього “бандерівця” попрацює на перевиховання російського населення. Хіба що місцеві щурі боятимуться пазурів українського кота з козацького міста над Дніпром, пише видання.


реклама

Коментарі  

 
+8 #5 Черкащанин 30.06.2015 10:43
Такие публикации - хоть какая-то отдушина в мире сплошных новостей политики и войны. Написано хоть и с легкой издевкой над зазомбированнос тью россиян, но с абсолютно добрым сарказмом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 Лена 30.06.2015 10:07
Конда этого ///////////// посадите ??? А почему воинком не носет повестки депутатом обласным и городским ??? ДЕНЬГИ ОТДАЙ КИДАЛА !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Суфлер Кісєльова 30.06.2015 09:29
Цитую Ван плюс Ван:
Кісєльов знову порве на собі тєльняшку, обгавкуючи котеня і доводячи, що це - "дівєрсія чєркасской хунти"

Телесюжет буде приблизно такий: "Страшноє украінскоє животноє с Чєркасс пєрєсєкло граніцу і двіжется в направлєніі Мааскви. Прєзідєнт Пу паручіл міністру Шойгу в кратчайшіє срокі сформіровать падраздєлєніє протівокошачьєй защіти бистраво рєагірованія.
Тєм врємєнєм хунта нє устайот праваціровать. Імєєцца інформация о том, что ва Львовє падрастаєт чьорний пьос с краснимі глазамі. Случайно лі такоє сачєтаніє цвєта глаз і і хіщного загрівка? Нє думаю!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Реаліст 30.06.2015 09:19
Шикарний котяра! Їстиме тільки ДВОГОЛОВИХ "циплят табака" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ван плюс Ван 30.06.2015 09:09
Кісєльов знову порве на собі тєльняшку, обгавкуючи котеня і доводячи, що це - "дівєрсія чєркасской хунти" :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100