Небесну варту поповнив ще один черкащанин. Сьогодні із Соборної площі в останню путь провели Ярослава Чалого. Попрощатися з ним прийшли кілька сотень містян.

Фото "Про головне"

Фото "Про головне"


49-річний Ярослав Чалий до війська пішов добровольцем. Командував розвідвзводом 17-го батальйону 57-ої окремої механізованої бригади. Смертельне поранення дістав під час бою 18 серпня. Його встигли доправити до госпіталю, та врятувати бійця лікарям так і не вдалося. Як розповідають побратими загиблого, того дня ворог намагався прорвати оборону. Та вони вистояли, втративши свого товариша.

– Ваш син, чоловік, батько не став на коліна, а зі зброєю в руках ціною власного життя захищав Батьківщину, – звернувся до рідних голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Це – справжній патріот, сміливець і воїн. Він виховав такого ж сина-патріота. І ми маємо мирне небо на Черкащині завдяки таким, як вони. Кожен із нас зобов’язаний не схибити в пам'ять про всіх тих, хто заплатив своїм життям за незалежність нашої України. І тут, у тилу, ми маємо дбати про тих, хто зараз на Сході.


Загиблого бійця посмертно нагородили почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною». Очільник області вручив її синові Ярослава Чалого. Роман служив із батьком. Через цю втрату сьогодні в Черкасах день жалоби.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 пересічний 22.08.2015 22:00
Шана, подяка та слава Герою!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100