реклама

реклама

Нову медаль «За мужність та героїзм» розробила міська влада. Її презентували на сьогоднішній сесії Черкаської міськради, інформує журналіст "Прочерку".

Дехто з депутатів звернув увагу на синьо-біло-червоні кольори медалі, які викликають «певні асоціації».

Директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук зауважила, що медаль затверджувалася на виконкомі і буде ще доопрацьовуватися.

DSC_0024

Депутат міськради Ярослав Нищик додав, що навіть член виконкому від "Свободи" узгодив цю нагороду. Нагадаємо, раніше були суперечки з приводу того, що знак може нагадувати радянську зірку.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Подумайте 13.09.2016 22:09
А за яку мужність і героїзм, проявлену у місті буде вручатися медаль міської ради? Треба починати не з ескізів, а з положення про нагороду і її назви. До речі, є державна нагорода України - орден "За мужність", в Ізраїлі - медаль "За героїзм", в Кам'янці-Подільському - медаль "За особисту мужність і героїзм". Мабуть, черкаські депутати-медалетворці сплять і бачать себе мужніми героями з медалями на грудях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оце наворотили! 13.09.2016 16:13
Якийсь кошмар, а не відзанака! Зірка один-в-один як на совковому ордені Олександра Невського, а "колодочка" - як із Зірки Героя України.
Назвіть її "Невський Герой Черкас" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100