реклама

реклама

У ніч з 31 січня на 1 лютого в Смілі невідомі замалювали жовтою фарбою державний герб на пам’ятнику Героям Небесної Сотні, який встановлено на Майдані Слави в центрі міста. Монумент стоїть буквально поруч з Будинком Рад.

IMG_7797 (Large)

Цікаво, що поглумилися над пам’ятником напередодні анонсованого мітингу з приводу відключення тепла в Смілі. Тож думки тих, хто прийшов на нього, розділилися: дехто вважали, що наругу вчинили представники «Русского мира», колишні тітушки, які їздили на антимайдан, їхні організатори і замасковані регіонали. Інші думають, що таким чином хотіли зірвати смілянам мітинг

За викликом активіста Анатолія Терещенка приїхали працівники поліції, які зафіксували цей факт.

IMG_7795 (Large)

IMG_7798 (Large)

реклама

Коментарі  

 
0 #15 Хрест 03.02.2018 18:24
Цитую Злий:
Я б оцього хреста хрестом по голові. Ото сатана недобита...

Ой чернушечко моя,шепотушечко моя,
Дай тебе я пригорну,коли ласка твоя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 Злий 03.02.2018 10:11
Я б оцього хреста хрестом по голові. Ото сатана недобита...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Хрест 02.02.2018 16:26
[quote name="СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ!" Під час Революції гідності разом із колегами ходив на Майдан. 19 лютого отримав три вогнепальні поранення в спину і 1 поранення з пневматичної зброї в голову …
Ти дурню,шо написав,У кого була пневматична зброя?У Polis?Кому поцiлюють у спину,
та хто,я тебе питаю?Любi грузини повбивали.Ти подивись iталійську стрiчку "Україна, приховані істини" про зізнання чорнож...х грузин-снайперів на майдані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ! 02.02.2018 12:36
Юрій Пасхалін. Народився в місті Сміла. Навчався у Смілі та був вихованцем Школи олімпійських резервів у Харкові — займався штангою. В останні роки проживав у Києві, працював на приватному підприємстві. Під час Революції гідності разом із колегами ходив на Майдан. 19 лютого отримав три вогнепальні поранення в спину і 1 поранення з пневматичної зброї в голову – беззбройного вбивці розстрілювали методично і цілеспрямовано… Пасхалін залишив дружину з 9-річним сином, маму, двох братів і двох сестер.За місяць до смерті Юрію виповнилося 30 років.
Андрій Саєнко. Народився у м. Сміла. Відбув строкову службу. Працював електромонтером у Фастові. Від 2000 р. - приватний підприємець. Загинув вранці 20 лютого від кулі снайпера.Залишив стареньку матір, дружину і двох синів. Андрію Саєнку був 51 рік…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Менш тринди, зальотний! 02.02.2018 12:13
То в чому "паслєдоватєлі" у Черняховського були, яких ти закликаєш поважати? Чому спочатку у 1992 році пам"ятник Черняховському знесли у Литві, а у 20015 році - в Польщі? Може, розкажеш, "неуманський неєврей"?
До речі, підкажи: чому твій гарячо любімий Сталін скасував розпорядження про посмертне присвоєння Черняховському звання маршала?
Насправді, я думаю, що про генерала багато що й вигадали, але це - тому, що він повоював і на ЧУЖІЙ землі. А що ти, чмо погане, можеш закинути смілянам з Небесної Сотні, які на СВОЇЙ землі підло вбиті (а були беззбройними!), виступивши за майбутнє СВОЄЇ країни?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Менш тринди, зальотний! 02.02.2018 12:13
Цитую Уманский Еврей:
Герои были Черняховский и его последователи

А хто такі "паслєдоватєлі" Черняховського?
ЗМІ рашки масово писали на початку 2000-х, що генерала українсько-польського походження разом з його машиною єдиним пострілом з танка знищив радянських екіпаж, командира якого, лейтенанта-росіянина Савєльєва Черняховський якоби перед цим застрелив за те, що танк не уступив дорогу його "Емці".
Ті самі ЗМІ рашки писали, що генералу "вмєнялі" те, що він нібито абсолютно нічого не зробив для припинення масових вбивств і згвалтувань мирного населення у Східній Пруссії. А ще - те, що нібито "почьом зря" розстрілював солдатів і офіцерів союзної у боротьби проти Гітлера Армії Крайової.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Уманский Еврей 02.02.2018 03:06
Смела вперёд! Герои были Черняховский и его последователи, а эти? так пришли, ушли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Перехожий 01.02.2018 19:29
Сміла й досі несе на собі хрест радянської мілітаризації та індустріалізаці ї. Ще й нині тут проживають кацапські зайди, які мріють вмерти в Росії, тільки туди не їдуть, а лише тримають рівняння на їхнього зайвохромосомно го земляка Медінського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #7 Хрест 01.02.2018 18:59
Цитую В чом вопрос?:
Цитую Хрест:
Слава Смiлi,Бандерiвс ькому мiсту.Слава мiстянам.Слава КПРС,Слава Украйнi.Слава
героям,Слава Вiв...............ам.Слава,Слава,Сла ва.Хто така Слава?

Ти дибіл?


Питання в тобі чарiвниця.Хто така Еліс?Загребля загребла по повнiй?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Практик 01.02.2018 18:11
Депутат, ты хоть какую власть избирай, пока не будут посажены те, кто был на антимайданах, пока мы не перестанем вспыхивать как спичка и тут же тухнуть, пока не научимся давать отпор врагам тут, которые среди нас, ничего не изменится. А власть выбирать тоже надо уметь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100