реклама

реклама

Як повідомили в профільному департаменті, роботи виконуються як в денний, так і у вечірній час. Вулиця Героїв Дніпра – одна з головних черкаських вулиць, роботи на якій не проводилися жодного разу за весь час її існування.

viber image_5

Як інформує офіційний сайт міськради, за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка роботи з першої черги реконструкції вулиці розпочалися в 2016 році. Основні види робіт планується завершити цього року.

viber image3

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Гроші 20.09.2018 21:41
Асфальт поклали неякісно. Незаасфальтован і кармани для транспорту та заїзди до провулків. Тротуари зроблені частинами тільки з одного боку вулиці, тому люди вимушені постійно ходити по проїжджій частині. З протилежного боку вулиці бордюром лише намічений майбутній тротуар. Велосипедні доріжки не зроблені. Каналізаційних люків ніде немає. А ще треба завезти землю, впорядкувати схили вздовж вулиці, зробити вуличне і дорожнє освітлення. З такими темпами ремонт триватиме ще мінімум рік, а вже кінець вересня і з неділі підуть дощі. Браво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 иван 14.09.2018 15:49
А толя стратегічно мислить. Буде дорога можна ар..яшкам подорожче землю під будівництво віддать. Тепер весь берег буде їхній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Гроші 14.09.2018 15:12
Роботи ведуться, натужно, як курі несуться. Тягнуть до зими, до дощів, до форс-мажорів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100