А. Бондаренко

А. Бондаренко

Новим членом виконавчого комітету Черкаської міськради став голова обласної організації ВО «Батьківщина», депутат обласної ради Анатолій Бондаренко. На сьогоднішній нараді в мерії в. о. міського голови, комуніст Віктор Білоусов охарактеризував це кадрове рішення так:

– До цього можна ставитися по-різному, але я вітаю і фракцію, і їхнє рішення увійти в раду. Я думаю, це перчинка буде для того, щоб всі ми не дрімали у хорошому сенс цього слова, – вважає Віктор Білоусов.

С. Овчаренко

С. Овчаренко

Також інтереси «Батьківщини» у виконкомі представлятиме депутат облради Станіслав Овчаренко.

– Багато хто знає його на місцевому рівні. Він уже у виконавчих органах працював, зокрема, і заступником міського голови… – прокоментував свого нового колегу Віктор Білоусов.

Сам Анатолій Бондаренко переконує, що функція опозиції в виконкомі зводитиметься насамперед до контролю за діями влади.

– Ми контролюватимемо рішення влади і доноситимемо їх до ЗМІ. От, вже можна сказати про ті порішення під час ремонту доріг, які допускав Сергій Одарич. Крім того, як виявилося, нині бюджет міста налічує 52 мільйони, а розпоряджатися коштами, зокрема, ремонтувати садочки, школи ми не можемо. Бо держава не забезпечує нас коштами. Вони є лише на папері! – обурюється Анатолій Бондаренко.

Не радіє присутності опозиціонерів в виконкомі депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький. Ось що він написав у своєму Фейсбуці:

– Аналізуючи діяльність представників опозиції, які увійшли до нового виконкому, можна стверджувати, що ці кандидатури теж узгоджені з Тулубом (голова Черкаської ОДА – ред.). Анатолій Бондаренко вносив пропозиції Овчаренка і Мушієка (депутати облради – ред.), а в кінці-кінців сам попав туди, і тому я вважаю, що він має персонально відповідати за ці дії.

Нагадаємо, що учора на сесії міськради відбулася відставка секретаря-регіонала Віктора Горкуна. Замість нього депутатська більшість обрала секретарем комуніста Віктора Білоусова і затвердила новий виконком, до складу якого, зокрема, увійшов і Павло Карась.

Про інших нових членів виконкому читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100