реклама Делікат

Депутат від фракції «Комуністична партія України» в Черкаській міськраді Валентин Орел не виключає, що з часом депутати знімуть з посади секретаря міськради його однопартійця Віктора Білоусова.

Однопартійці-комуністи завжди на сесіях міськради сидять поруч

Однопартійці-комуністи завжди на сесіях міськради сидять поруч


Він вважає, що, втративши свою роботу на державному підприємстві, Білоусов може залишитися ні з чим. На учорашній сесії Черкаської міськради Валентин Орел закликав депутатів голосувати зважено.

На початку дискусії Валентин Антонович зазначив, що кращої кандидатури, ніж Білоусов, на посаду секретаря у залі немає.

– Кандидатура Білоусова на посаду секретаря міськради достойна. Кращої зараз, може, і немає в цьому залі. Він відповідальний керівник, очолює державне підприємство, яке посідає одне з перших міст по міністерству. Він користується повагою у колективі та серед виборців, – похвалив Віктора Білоусова Валентин Орел.

Опісля він зазначив, що своїми діями депутати «кидають його на амбразуру».

– Але ж тут є маленький нюанс! Він зараз очолює дуже важливе підприємство, на своєму місці. А ми його кидаємо на амбразуру… Немає гарантії, що через деякий час ми його знову не знімемо. І він залишиться… – не зміг договорити депутат Орел, адже після цих слів посипалися коментарі на його слова.

– Як мед, так і ложкою… – вигукнув новоспечений депутат-«регіонал» Олексій Арсенюк.

– З амбразури ми його знімаємо! – прокоментував і собі екс-секретар міськради Віктор Горкун.

– Звичайно, я «за»! Але ж зважте! Ми його викидаємо з посади!.. – закликав депутатів задуматися Валентин Орел.

Зрештою депутати таки підтримали Віктора Білоусова на посаді секретаря міської ради. За його кандидатуру проголосувало 36 народних обранців з присутніх 37.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100