Нові заступники міського голови досі не пройшли спецперевірку та не прийняли присягу, тому поки що працюють на громадських засадах. Про це під час вранішньої наради у МВК сказав перший заступник міського голови, регіонал Віктор Беззубенко, відповідаючи на запитання радника міського голови, депутата Черкаської міськради від депутатської групи «Партія вільних демократів» Андрія Більди.


– Усі ще проходять спецперевірку. Поки що працюють на громадських засадах, не отримують заробітну платню, входять у курс справи. Працюють, щоб не зупинилося життя у місті. Нічого поганого у цьому я не бачу, – сказав Віктор Беззубенко.

Також він запевнив, що нові члени виконавчого комітету поки не підписують жодних рішень.

– Такі документи навіть не підписую я, – наголосив Віктор Анатолійович.

Єдиний, хто пройшов спецперевірку у ці хвилини, в .о. міського голови, «комуніст» Віктор Білоусов.

– А мені її проходити не треба, тому, я думаю, першими, хто сьогодні зможуть підписувати документи, це Білоусов і я, – сказав перший заступник мера.

Прокоментувала події, що відбуваються у міськвиконкомі, і депутат міської ради від фракції «Батьківщина» Наталія Коваленко:

«Подивилась тільки-но трансляцію оперативної наради в МВК. Проводив Віктор Беззубенко. Він визнав, що на сьогодні ще ні в кого немає права підпису. Нормально? Уявіть, що виникає якась ситуація в місті, потрібно юридично оформлене рішення МВК чи розпорядження міського голови, а юридично не має головної особи, здатної нести юридичну відповідальність за прийняття рішення! Ну що тут скажеш...» – прокоментувала Наталія Коваленко.

У коментарях вона також додала, що це – «жах»: «Це просто жах... Тиждень місто не кероване, юридично принаймні. Ось вам і рішення міської ради... Вони в кабінетах зі спец. зв’язком ще не мають права знаходитись! Вони працівникам доручення дають, не маючи ще статусу посадової особи!» – обурилася депутатка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100