2013 є одним із найяскравіших за останні кілька років для відомої черкаської художниці Тетяни Черевань. Про те, чим запам’ятався рік, що минає, вона розповіла в коментарі «Прочерку».

– 2013 рік розпочався виставкою в Монреалі. Потім була поїздка в Сан-Франциско та участь у виставці українського мистецтва в галереї «ArtPeople», – пригадує Тетяна Черевань.


Протягом року лише в Києва вона взяла участь у семи виставках, одна з яких – персональна. До речі, остання виставка триває і зараз в центральній галереї столиці – «Митець»(до 4 січня).

– Також серед яскравих вражень те, що молодший син пішов у садочок. Протягом року я знайомилася з цікавими людьми, знайшла нових друзів, – зазначає Тетяна. – Крім того, приємно, що в моїй майстерні тепер займаються не лише діти, а й дорослі, які дуже мріють навчитись малювати. Такого насиченого року не було ще в моєму житті, але я відчуваю, що все цікаве ще попереду.

Святкуватиме Новий рік Тетяна вдома з родиною та друзями.

– На стіл приготую щось нове. Кілька цікавих рецептів привезла з подорожей, – додає Тетяна Черевань.

З креативом підійшла Тетяна і до прикрашання новорічної ялинки.

– Цього року придбала нову колекцію новорічних металевих прикрас. А потім ще не втрималась і на виставці хенд-мейд купила прикраси з пап'є-машеу формі сонечка та бородатого місяця.

Читачам «Прочерку» вона бажає бути наступного року щасливими.

– Бережіть любов тих людей, яких ви вже зустріли на своєму шляху. Щоб у кожному серці жила казка. Будьте здоровими!

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», в якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2014-го року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100